Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem miért csinál ügyet abból hogy tetszik nekem egy színésznő?
Soha egy szóval nem mondtam semmit. Onnan tudja, hogy ismer és amikor Charlize Theron van a filmekben akkor önkéntelenül hülyén szoktam vigyorogni. Innen tudja, hogy tetszik nekem. Ami amúgy igaz is, nagyon jó nő de ennyi. Nem vagyok se a megszállottja se semmi. Szerintem 10ből 10 férfinek tetszik. A feleségem folyamatosan ezzel piszkál mint az oviban. Mindig szól, hogy “a csajom megy a tévében” meg menjen ki Amerikába és szedjem fel meg hogy nekem úgyis ő tetszik. Semmit nem szoktam ezekre mondani, csak hogy nem őt vettem feleségül, ha őt akartam volna akkor megkerestem volna. Plusz ki tudja milyen az a nő, attól hogy jól néz ki, még nem biztos hogy akarna tőle valamit az ember. Nem is értem ezt az egészet! Én meg tudom, hogy neki a Lokit játszó színész tetszik, Tom akárki (a neve nem jut eszembe) de szóba se hozom, minek?
Miért viselkedik így egy 30 éves nő? Próbáltam megbeszélni, kértem hogy ne hozza ezt szóba, de barátok előtt is elkezdi mondani, mintha én tényleg a nyálamat csorgatnám arra a nőre vagy oda lennék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!