Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem miért csinál ügyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem miért csinál ügyet abból hogy tetszik nekem egy színésznő?

Figyelt kérdés

Soha egy szóval nem mondtam semmit. Onnan tudja, hogy ismer és amikor Charlize Theron van a filmekben akkor önkéntelenül hülyén szoktam vigyorogni. Innen tudja, hogy tetszik nekem. Ami amúgy igaz is, nagyon jó nő de ennyi. Nem vagyok se a megszállottja se semmi. Szerintem 10ből 10 férfinek tetszik. A feleségem folyamatosan ezzel piszkál mint az oviban. Mindig szól, hogy “a csajom megy a tévében” meg menjen ki Amerikába és szedjem fel meg hogy nekem úgyis ő tetszik. Semmit nem szoktam ezekre mondani, csak hogy nem őt vettem feleségül, ha őt akartam volna akkor megkerestem volna. Plusz ki tudja milyen az a nő, attól hogy jól néz ki, még nem biztos hogy akarna tőle valamit az ember. Nem is értem ezt az egészet! Én meg tudom, hogy neki a Lokit játszó színész tetszik, Tom akárki (a neve nem jut eszembe) de szóba se hozom, minek?

Miért viselkedik így egy 30 éves nő? Próbáltam megbeszélni, kértem hogy ne hozza ezt szóba, de barátok előtt is elkezdi mondani, mintha én tényleg a nyálamat csorgatnám arra a nőre vagy oda lennék érte.

2023. febr. 11. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csipkelődés?
2023. febr. 11. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
De gáz. Nincs önbizalma, ezért féltékeny.
2023. febr. 11. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha komolyan sértődött ilyenkor, az nagyon gáz. Kb. 14 éves szint.
2023. febr. 11. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Mert egy ovis érzelmi inteligenciájával rendelkezik. Vagy nincs jobb dolga, amin besértődhet.
2023. febr. 11. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem veled van baja, hanem magával. Valószínűleg önbizalomhiányos.
2023. febr. 11. 16:26
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Mert idióta.
2023. febr. 11. 16:27
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Anno nekem az exem volt ilyen. Már ne kérdezd melyik tetszett neki, de voltak letöltve a gépére is róla képek, az már úgy sok szerintem. Most vagy nézd titokban ne akkor amikor otthon van ő is. Valószínű azért zavarja mert ő más alkatú mint aki neked tetszik és ahhoz hasonlítanà magát... N
2023. febr. 11. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nagyon bugyuta gyerekes viselkedés emiatt féltékenykedni, lehet nem tartja magát elég jò nőnek. Mikor filmet nézünk barátommal, még szoktam is neki mondani, hogy nézd már milyen jò csaj, de jò seg ge van, aztán ezen nevetünk....
2023. febr. 11. 17:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Gyerekes, igen. Soha nem nézem ezt a nőt sehol, csak filmekben látom. Még a közösségi oldalait se látogattam soha! Sőt más nőket se szoktam nézegetni online, max ha nincs ott a feleségem akkor meg-meg nézek egy csinos nőt az utcán. De ennyi. Mindig bókokat kap a feleségem. Most Valentinkor utazást kap ajándékba.
2023. febr. 11. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!