Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond, ha nem tetszik hogy a párom hétvégén már 8kor aludni megy?
Hétköznap hajnali 4kor felkel mert 6ra jár dolgozni, mire hazaér délután 5 óra. Akkor megértem hogy este 8kor már aludni megy. De miért kell ezt hétvégén is? Mikor együtt lehetnénk, lehetne egy közös este is. Már 8tól teljesen csendben kell lennem. 25 évesek vagyunk, bár nyugdíjasnak érzem magamat ilyen élet mellett. Mit tegyek?
Tudom, hogy dolgozni muszáj. Én is estig dolgozom hétköznap, de örülök mikor van egy nap amit arra szánok amire akarok. Holnap megint 8kor alvás mert hétfőn 4kor kelés van. Mikor megkérem picit maradjon még fent vagy nézzünk egy filmet az a válasz hogy hozzászokott hogy korán fekszik
Pénteken melózott, haza ért 5re.
Szombaton gondolom reggel felkelt x időben. Este 8ig mit csináltatok? Vasárnap reggel este 8ig mit csináltok?
25 évesen tanulj meg kicsit alkalmazkodni, és megérteni a másikat. Ott van 2 délelőtt és 2 délután.
En megértem hogy nem akar sokáig fent maradni, utána nehéz másnap időben elaludni, vagy felkel utána erőnek erejével korán, de akkor meg fáradt.
Mit csináltok reggel nyolctól este nyolcig?
Esetleg fizess elő netflixre, ott délután négykor is berakhatsz egy filmet, nem kell arra várni hogy a TV elkezdje adni a jó filmeket valamikor este 9-10 körül.
Igen, szerintem gond. Mindenki maga dönti el, mikor akar aludni, ehhez köze másnak nincs.
Mit válaszolt egyébként, mikor mondtad neki, hogy jól esne egy közös este, ami hosszabb?
Beallt a szervezete egy ritmusra, en se dobnam el egy masik fel miatt a rendszeresseget az eletembol, valoszinuleg neki es a szervezetenek ez esik jol. Fogadd el,hogy ilyen, ha nem tetszik,valts.
Amugy napkozben is lehetnetek egyutt, nemcsak este…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!