Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gond, ha nem tetszik hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond, ha nem tetszik hogy a párom hétvégén már 8kor aludni megy?

Figyelt kérdés

Hétköznap hajnali 4kor felkel mert 6ra jár dolgozni, mire hazaér délután 5 óra. Akkor megértem hogy este 8kor már aludni megy. De miért kell ezt hétvégén is? Mikor együtt lehetnénk, lehetne egy közös este is. Már 8tól teljesen csendben kell lennem. 25 évesek vagyunk, bár nyugdíjasnak érzem magamat ilyen élet mellett. Mit tegyek?

Tudom, hogy dolgozni muszáj. Én is estig dolgozom hétköznap, de örülök mikor van egy nap amit arra szánok amire akarok. Holnap megint 8kor alvás mert hétfőn 4kor kelés van. Mikor megkérem picit maradjon még fent vagy nézzünk egy filmet az a válasz hogy hozzászokott hogy korán fekszik

2023. jan. 7. 20:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Akinek van egy bioritmusa, nagyon nehezen szokik át másra. Én extrém pacsirta vagyok, a férjem egy évtizede tolerálja, hogy hét-nyolc között lövik a pizsit. Ritkán tudok tovább fennmaradni, nem esik jól. Közös filmnézés vagy ilyesmi este nálam bealvásba torkollik... Be is b...szna, ha a férjem dirigálna hogy meddig kell ébren maradnom. Szervezzetek programot nappalra, filmet nézni akkor is lehet.
2023. jan. 8. 01:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Emlékszem amikor a szülők az estétől féltik a lányokat, pedig a fsz nappal is feláll. :D

Több műszakban nyomom, úgy cserélnék a pároddal 🫠 na nem miattad 😆

2023. jan. 8. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!