Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek gondoljátok ha valaki az első szerelmével éli le az életét?
nem kell ekkora misztikumot tulajdonítani a dolognak :)
én 16 éves vagyok, most vagyok másodszor szerelmes... az elsőnél is húde sok hasonlót elképzeltem... a másodiknál is eltudok :) max annyival másabb a véleményem, h nem tartom lehetetlennek azt sem, h vége lesz...de erre gondolni sem akarok :) minden úgy lesz, ahogy lennie kell ^^ akár örökre, akár egy kis ideig szünetelve, akár soha többet...
mindenkinek sikeres párkapcsolatot, és kellemes ünnepeket :) sziasztok
21:36-os : Gratulálok ^^
kérdező : hidd el, lehetséges... nem misztikus, mint már említettem.. :) de az se keserítsen el egy életre, ha nem jön össze.. :)
Mikor először olvastam a kérdést azt hittem h kb.
30 éves lehetsz, ugyanis ilyen korban szoktunk ilyen kérdéseket feltenni.. De mikor láttam h csak 15 vagy, bejött egy gondolat amit muszáj h leírjak neked. Mégpedig a következőt: ott van még előtted az egész élet, neh elpocsékold. A tiniszerelem amúgy sem szokott sokáig tartani. Tisztelet a kivételnek. A másik meg, a srácok ezt ált. azért szokták mondani (meg ne sértsem a pasik önérzetét), mert le akar feküdni veled.. ha már megtette akkor sajnállak én nem rontanék meg kiskorút..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!