Hogy gondoljátok? Sajnos elég sok egészségügyi problémám van, ami miatt nem esem teherbe, most volt az első inszeminációm, ami nem sikerült, ma derült ki.
A párom most nincs itthon, de tudja, h nem jött össze, és telefonon, más miatt nagyon összevesztünk.Oly annyira, h ő dacból kikapcsolta a telefonját, én meg összetörtem kicsit a kocsi elejét, annyira rosszul esett minden, és nem figyeltem.Nagyon kikészültem.Mit tegyek?Készüljünk a második inszemre, vagy egy ilyen mebernek felesleges, aki sz.rik a másikra???
Ha valaki ír, kérdezhet nyugodtan, mert tudom nem voltam egész világos, mert szétcsúsztam, ez most történt.
De nem tudok az lenni!Nem akarom most látni.Nem is érdekli, h nem jött össze a baba...ha érdekelte vna, nem ment vna el...majd holnap, talán higgadt fejjel beszélünk, de most nem akarom látni..
hogy közöljem vele?
Hat nehogy mar meg neked kelljen az o kicsi erzeseit engesztelned!Azert erezzuk mar at, hogy kinek volt ez durvabb!
Sztem csak annyit irj, h "mivel nagyon rosszul esett ami ma tortent, inkabb szeretnek egyedul lenni, legyszives aludj a szuleidnel, mert nem akarok veszekedni.Holnap ha mindenki lenyugszik dumalunk,szia"
Nagyon sajnalom ami tortent, de a fentiekbol biztosra veheted, hogy egy valami tenyleg igaz: a gyereket magadnal szulod, ugyhogy jol gondold meg a sajat es a pici erdekeben is hogy ki lesz az a valaki aki mellett ezt teszed!
Fel a fejjel! :D
Pusz
Hat ez egyaltalan nem szep dolog tole, hogy nem sietett hozzad haza, hanem a barataival ment el inkabb. Ez nem normalis dolog. Tudod az ember a bajban ismeri meg a masikat.
De ne haragudj azt nem ertem, hogy miert ennyire fontos neked most ez a kisbaba? Meg nem is vagytok osszehazasodva.
A parod is annyira szerette volna ezt a kisbabat, vagy inkabb te eroltetted?
Osszetorted a kocsi elejet, o meg kikapcsolja a telcsijet??? Neked segitsegre van szukseged.
Nem akarja o meg a babat, ugy latom. Es talan neki mar elege is lett ebbol a babas dologbol, tul sok ez oneki. Vizsgalatok orvosok...stb.
Te ismered, te tudod milyen ember.
De ne felejtsd el, hogy a bajban ismeri az ember meg a masikat.
Ne tedd magadat tonkre, mennyi idos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!