Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy gondoljátok? Sajnos elég...

Hogy gondoljátok? Sajnos elég sok egészségügyi problémám van, ami miatt nem esem teherbe, most volt az első inszeminációm, ami nem sikerült, ma derült ki.

Figyelt kérdés

A párom most nincs itthon, de tudja, h nem jött össze, és telefonon, más miatt nagyon összevesztünk.Oly annyira, h ő dacból kikapcsolta a telefonját, én meg összetörtem kicsit a kocsi elejét, annyira rosszul esett minden, és nem figyeltem.Nagyon kikészültem.Mit tegyek?Készüljünk a második inszemre, vagy egy ilyen mebernek felesleges, aki sz.rik a másikra???

Ha valaki ír, kérdezhet nyugodtan, mert tudom nem voltam egész világos, mert szétcsúsztam, ez most történt.

2009. ápr. 24. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Igaz ezek az események tegnap történtek,de most olvasom a bánatod. Nagyon sajnállak. Írhatnánk emailre ,ha gondolod.HOgy döntöttél tegnap? Mi történt?

26/Nő

2009. ápr. 25. 10:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Ahol volt, nem lett volna olyan egyszerű hazajönnie, bármi is történik, mert külföldön volt, és ő volt a sofőr a kollegáis is ő vitte, ezért nem akkor mozdulhatott, amikor akart.Hajnal 3 kor került elő, bár én írtam neki smst-, h nem akarom látni, aludjon az anyjáéknál, de ő mégis megjelent itt, beszélgettünk, kiosztottam az ajtóban, mert nem engedtem be.

Elküldtem, elment, majd 7körül megint feljött(addig a kocsiba volt) h engedjem be, sajnálja, stb...beengedtem, és megágyaztam magamnak külön, mert nem akartam a közelségét.

Ő kérdezt, h miért alszunk külön, én meg mondtam, mert baroira haragszom, és majd holnap kommunikálunk.

Még alszik.

Kedves egyik válszoló!"4 évesek vagyunk mindketten, és mindketten ugyanúgy akartuk a babát, nem én eröltettem.

A dolog akkor kezdett kicsúszni, amit talán te érzel, amikor állandóan dokihoz kellett már járkálnom, gyógyszereket kellell szedenm, és h természetes úton nem lehet babánk, csak inszem, v lobik által.

Elég fiatalok vagyunk, és jó lett vna, ha természetesen fogan a kicsi, de nem lehet.Ez az Ő baja, úgy érzi nincs is már rá szükség, csak produkál az üvegcsébe, és kész..Az tény, hogy ritkábban szeretkezünk, mert elég teher van a vállamon, és nincs hozzá így kedvem.

A babának Ő is örülne, mert imádja a gyerekeket, nem önző ember, csak fafejű, meg ezt nehéz neki elfogadni, h 3.személy által foganhat csak baba..

2009. ápr. 25. 11:06
 13/15 A kérdező kommentje:
#tehát 24 évesek vagyunk mindketten
2009. ápr. 25. 11:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én még mindig azt mondom,hogy kicsit várjatok a második beavatkozással.Közhely,de 24 évesen még nem késtetek le semmiről,és talán a párod is máshogyan áll majd a dolgokhoz,ha leülepszik ez az egész.

100% hogy nem lehet természetes úton babátok? Sok olyat olvastam már,hogy beletörődött a nő,hogy soha nem lesz gyereke,aztán mégis teherbe esett. (1.voltam)

2009. ápr. 25. 13:25
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen nem késtünk le semmiről, csak számomra ez elviselhetetlen, ez a tudat, h cs úgy lehet babám, és már nagyon is vágyom rá.

Ezt egy nő vagy érzi, vagy nem!Van aki még negyven évesen se érzi, h eljött az idő, anya szeretne lenni.

2009. ápr. 25. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!