Ma van tízedik napja az első inszeminációmnak. Én nem bírtam ki és a nyolcadik nap vettem egy tesztet, amin a második csík nagyon haloványan megjelent. Az inszeminációm óta egyfolytában görcsöl a hasam mintha menstruálnék. Lehetek terhes?
Ha biztosan ott van a 2. csík is, akkor az már nem fog eltünni. nekem is így volt, vagyis már a nem várt előtt ott volt a csík. később erősödni fog, tesztelj majd még!
drukkolok!
11hkm
nekem nem időn belül volt ott a 2.csík. bőven megvolt az fél óra is.
3. voltam
Szia
Nekem is volt, már inszeminációm, ami sajnos nem sikerült. Mivel, én is elég sűrűn teszteltem, így az én tapasztalatom a következő: Kaptál, gondolom tüszőrepesztőt? Én, igen ovrill-et, ami kb. 10 napig benne volt a szervezetemben mert ez egy hcg-hormont tartalmaz. Én, is teszteltem és tudom tapasztalatból a 10. napon még pozi volt a tesztem, aztán sajnos napról-napra halványodott, és sajnos megjött.
Nem akarlak elkeseríteni, csak leírtam az én tapasztalatomat!!! Erre, vigyázz ne hogy korán örülj.
Ha, rám hallgatsz "régi motorosra" akkor csak a 12. napon csináljál tesztet. Akkor már tuti a baba rajzolja azt a bizonyos második csíkocskát, amire már mi is 2 éve várunk:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!