Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek gondoljátok ha valaki az első szerelmével éli le az életét?
Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 19:49
1/34 anonim válasza:
Személy szerint szerencsésnek! Gratula hozzá!( megoszthatja a titkát velem is ;) )
2/34 anonim válasza:
Hogyhogy milyennek? ÉN első körben, nem gondolok semmit. Ha jobban utána gondolok, azt gondolom, hogy élhetett volna még, főleg ha az illető fiú, akkor szinte biztos a félrelépés. Ha lány... hát lehetett volna több tapasztalata, de hát ha neki az első az igazi, élete szerelme, akkor minden rendben, ő dolga, senkinek semmi köze hozzá.
3/34 anonim válasza:
Nem feltétlenül szerencsés a dolog,megjegyzem elég ritka is.Egy idő után az ember fejében biztos megfordul,hogy miylen lehet mással ezt meg azt csinálni..meg honnan tudja az ember mi a jó neki ha nincs viszonyitási alapja? Én igy gondolom,DE a környzeetmben van rá példa,hogy valakik elsők votlak egymásnak minden,és hosszú évtizedek óta nagyon boldogok egymással (annak látszanak).A romantikus tinilány koromban persze én is ezt tartottam a legjobb dolognak a világon:-) mostmeg már úgyis lekéstem az első szerelmemről,úgyh nem tudok személyes tapasztalattal példálózni:-))
4/34 A kérdező kommentje:
hát most énis ebben a helyzetben vagyok:)
2008. dec. 27. 19:56
6/34 anonim válasza:
Én még az első szerelmemmel vagyok és most úgy érzem hogy szívesen leélném vele az életem de ennek kicsi az esélye mert ő még csak 16 éves és buknak rá a pasik és attól félek hogy egyszer el is csábul:(
7/34 A kérdező kommentje:
én meg 15éves vagyok /lány/ és most ezt énis és a barátom is így gondoljuk..és ő nem egy csajozós típus pedig megvannak hozzá az adottágai:D de mindig aztmondja h rajtam kívül más nem kell neki sose..
2008. dec. 27. 20:32
8/34 anonim válasza:
Nagyon jo!Mert ha mar masodszor vagy valakivel az mar nem olyan izgalmas es nem olyan jo mint az elso ha legelsore jol megy azz nagoyn jo.
9/34 anonim válasza:
Hát, ha majd 25 évesen is ezt mondjátok, hogy örök élet meg két nap, akkor talán... de persze még az sem garancia semmire... 15 évesen meg főleg. Nem kiábrándításképpen mondom...
10/34 anonim válasza:
na jo, megsugom neked, hogy par ev mulva ez elmulik. En 21 voltam, amior az elso szerelmemmel megismerkedtem, mindketten azt terveztuk, majd egyutt eljuk le az eletunket. Meg mindig egutt vagyunk 1, 5 ev utan, de mar korantsem gondolom igy. A te korodban mindenki igy velekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!