Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel nem tudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel nem tudtam megbeszélni egy problémát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kistesómmal játszottunk valami kérdezz felelek játékot és kistesóm azt mondta nem kell neki még barát,korai. Erre barátnőm bedobott egy olyan viccet hogy "nekem se kell még" és elkezdett röhögni meg a tesóm is. Barátnőm direkt nézett hogy hogy reagálok és a szemembe röhögött. Tudom hogy szeret meg viccelt persze meg én is nevettem, de legbelül nekem ez nagyon rosszul esett. Viccnek szánta,mert utána erősen hozzám bújt és csókolt,de hiába,rosszul esett. Főleg azért mert nem érzem még 100% osan problémamentesnek a kapcsolatot.Legszívesebben holnap fel sem hoznám inkább ezt,hülyeség ilyen miatt vitába kezdeni. Ha elmondanám neki hogy rosszul esett,biztos rögtön azt gondolná hogy azt hiszem hogy nem is szeret stb, meg csak elrontaná a kedvünk. A probléma forrása amúgy nem itt kezdődik , hanem ott hogy kettesben még nem nagyon kommunikáltunk. Nem igényli vagy nem tudom.Oké hogy csókolózunk,ölelkezünk meg a szex is jó, de komolyabb intim témákról nem sikerült még. Nekem ez szintén rosszul esik már hogy a szüleimmel jól el tudunk beszélgetni,de amikor kettesben vagyunk,valahogy olyan üres az egész. Úgy érzem mintha kettesben néha fárasztanám. Csak csendet akar és ölelkezni. Mintha a beszélgetés nem is lenne fontos neki.Holnap elvileg leülünk és mindent átbeszélünk. Remélem úgy is lesz és nem talál kifogást.
2023. febr. 13. 01:55
 1/9 A kérdező kommentje:

A másik meg hogy nem tudok elaludni. pont azért mert letisztázatlanul hagytuk a témát.És most folyton azon gondolkozom hogy lesz e ebből holnap probléma. Attól a pillanattól ahogy kimondta azt hogy "nekem se kell még" nagyon rosszul esett és a hangulatom nagyon lecsökkent. 1 órát ébren voltunk még és szerintem látta hogy valami nincs rendben velem

és sejti hogy azzal megsértett. Mert elég komoly pofát vágtam és még rá is kérdezett hogy "ez komolyan megsértett?" Mondtam neki nem és próbáltam eldugni de sikertelenül. Ezt észre is vette hogy más a hangulatom.Amikor alvásra került a sor ő nem szokásosan viselkedett. Csak azt mondta fáj a feje és aludni akar. Nyaggattam hogy mondja el mi a baj de elfordult.Egyszerüen szó nélkül nyugodtan elaludt, szerintem felindegelte magát. Holnap remélem minden rendben lesz

2023. febr. 13. 02:02
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Jesszus hány évesek vagytok? 17? Ne legyél már ennyire gyökér.
2023. febr. 13. 02:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt?
2023. febr. 13. 02:59
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Ezt a kérdést ne ide írd hanem a tini párkapcsolatokba.

Egyébként ne legyél ekkora punci... csak viccelt. Miért kell túldramatizálni. Ha felhoznád a dolgot én simán kibasználak. Legyen már benned egy kis tartás, egy kis magabiztosság.

2023. febr. 13. 04:03
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Egy kisgyerekre lennél féltékeny? Kezeltesd magad
2023. febr. 13. 05:53
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Náárciveszéély! Megbánt és még ő van megsértődve, hogy te érezd magad hibásnak. Fogadjunk az lesz a vége hogy te kérsz bocsánatot, mert bemagyarázza hogy ez semmiség volt és feleslegesen hisztizel. Vagy ugye ez egy remek alkalom hogy szakítson veled és úgy tűnjön, hogy a te hibád. Nem irigyellek. Majd ha kicsit tapasztaltabb leszel már messziről kiszúrod ezt a manipuláló viselkedést. Addig kitartás!
2023. febr. 13. 06:21
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Te tuti az vagy, akinek egy érzelmileg kattos csaja van, aki csak a családod miatt van veled, már legalább két kérdést is írtál ki. Meg mindig nem szakitottatok ? Ideje lenne…
2023. febr. 13. 07:28
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Én is szoktam ilyenekkel viccelődni, ez nem több, mint vicc.
2023. febr. 13. 08:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Megint te vagy, a 2 hónapos fasza kapcsolatoddal? A mostohatesóddal, aki jobban szereti a szüleid, mint téged?

Ha igen, akkor mássz már le róla, nem fog ebből semmi jól kisülni. Ha nem ő vagy, akkor még ne légy olyan túlérzékeny, poén volt, előtted biztos nem mondott volna olyat.

Hány éves vagy, 15?

2023. febr. 13. 11:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!