Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok ezen változtatni?
Ne erőlködj, úgyis pár hónapon belül szakítani fog veled a kontrollmániád miatt.
Már mi a túróért mondaná el, hogy ki ír neki? A kérdést sem értem, miért teszed fel, semmi közöd hozzá.
1/2
Nem fog szakítani, mert minden egyes nap azon vagyok, hogy jobb legyek és letegyem ezt és valamikor sikerül, valamikor meg bennem van. Azért teszem föl a kérdést, hogy hátha valaki kívülről látja, hogy mit miért csinálok, ha már én nem jövök rá. De válaszolni sem kötelező, de köszönöm a kontrollmániás megjegyzést, elgondolkozok rajta és utána nézek.
2/2
Bízom benne teljes mértékben. Ő az egyetlen olyan barátnőm eddig, akiről tényleg eltudom mondani, hogy bízok benne és őszinte. Csak magamat nem értem, hogy akkor miért csinálok ilyeneket és miért gondolom túl sokszor a dolgokat.
Ha bíznál benne főleg úgy, hogy még bizonyítékok is vannak, akkor nem lennél ezen fennakadva egyáltalán.
Vedd tudomásul, hogy ha megakar csalni úgyis megteszi hiába is tennél bármit és azt is, hogy az önbizalomhiány romboló hatással bír.
Ha nem akarod elvesziteni, akkor lépj túl önmagadon. Nem ad indokot bizalmatlanságra, akkor ne krealj vagy kombinálj.
Bizalom minden kapcsolat alapja.
Ha az nincs meg 100%-ban, akkor nem lesz hosszú életű.
Nőlj fek a témához, legyél őszinte, tisztességes, és persze járj nyitott szemmel.
Gyanakodás belefér, de ésszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!