Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok dühös?
Egy férfival megismerkedtem a neten és minden jól ment, nagyon egymásra találtunk. Sokszor finoman még a tudtára is kellett adjam, hogy most nincs kedvem vagy energiám beszélgetni. Nagyon nagy figyelmet fordított rám és mindig kedves szavakat mondott. Amúgy tényleg egy jó ember, mert sok mindenkinek segített már. Végül találkoztunk is és jól mentek a dolgok
Viszont mostanában, mióta kiment külföldre teljesen megváltozott. Szinte mindig csak én érdeklődök iránta, ha feljön Facebook-ra nem is ír úgy mint régen és szivecskéket küld más nők képeire (egy közös csoportban vagyunk). Azzal nincs gondom, hogy ha egy másik nőn megakad a szeme, mert ezt nem lehet szabályozni, de hogy íly módon nyit feléjük ez aggasztó.
Amikor rákérdeztem, hogy esetleg van e valami gond köztünk azt mondta, hogy mostanában leterheli a munka. Ez oké is, de hogy egy hétvégén sincs rám ideje az nagyon fura, legalább lenne őszinte és mondaná meg, hogy rám unt és akkor nem kételyek között élnék, hanem el tudnám felejteni végre.
"De rád nézve a viselkedése mérgező, mivel az energiád erre megy, hogy azon agyalsz miért nem ír lezárást meg kamu leveleket találsz ki... dupla energiákat teszel bele, ahelyett, hogy keresnél olyat, akivel kölcsönös az érdeklődés."
Hát igen túl sok felesleges energiát fektettem ebbe bele. Viszont ezt azért írtam, mert volt egy kommentelő, aki általánosan fogalmazott a férfiakról és ezt nem éreztem helyesenek.
Ami irónikus, mert pont teljesen igaz a helyzetemre amit leírt, csak én a pozitív dolgokat is látom az emberekben, akik nem megfelelő módon viszonyúlnak hozzám
"Viszont ezt azért írtam, mert volt egy kommentelő, aki általánosan fogalmazott a férfiakról és ezt nem éreztem helyesenek."
De viszont helytálló volt, amit írt. És teljes mértékben segítőszándékból írta, hogy állj a sarkadra.
22
Igen, én voltam az. Köszönöm.
Ezt én is megerősítem,hogy a férfiak nagyon ritkán szakítanak.Nekem is elég tapasztalatom van.Nem csak az amúgy gerinctelen,sunyi bunkók.
Félnek az érzelmektől,mint a tűztől,utálnak lemondani vmiről,ami nekik kényelmes.És te az vagy,hiszen amikor akar,előszed a fiókból,utána meg visszatesz,és megy minden tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!