Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok dühös?

Figyelt kérdés

Egy férfival megismerkedtem a neten és minden jól ment, nagyon egymásra találtunk. Sokszor finoman még a tudtára is kellett adjam, hogy most nincs kedvem vagy energiám beszélgetni. Nagyon nagy figyelmet fordított rám és mindig kedves szavakat mondott. Amúgy tényleg egy jó ember, mert sok mindenkinek segített már. Végül találkoztunk is és jól mentek a dolgok

Viszont mostanában, mióta kiment külföldre teljesen megváltozott. Szinte mindig csak én érdeklődök iránta, ha feljön Facebook-ra nem is ír úgy mint régen és szivecskéket küld más nők képeire (egy közös csoportban vagyunk). Azzal nincs gondom, hogy ha egy másik nőn megakad a szeme, mert ezt nem lehet szabályozni, de hogy íly módon nyit feléjük ez aggasztó.

Amikor rákérdeztem, hogy esetleg van e valami gond köztünk azt mondta, hogy mostanában leterheli a munka. Ez oké is, de hogy egy hétvégén sincs rám ideje az nagyon fura, legalább lenne őszinte és mondaná meg, hogy rám unt és akkor nem kételyek között élnék, hanem el tudnám felejteni végre.

2023. febr. 3. 21:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

"a pasi hirtelen beijed, önzőség elő, és nem engedi menni a nőt, a nő azt hiszi, hogy hu ebből akkor még lesz valami, most aztán minden rendbe jön, a nagy francokat, minta folytatódik, hogy magasról kak.il majd a nő fejére."

(#10)És igen, így van.

Teljesen egyetértek.

Kérdező nem törődésből írt neked, hanem birtoklási vágy feléledt benne. Talonba tart. Aztán ha úgy tartja kedve elővesz a csikkzsebből. Ha hagyod...

2023. febr. 3. 22:05
 12/24 A kérdező kommentje:
Azt azért leszögezném, hogy nem egy rossz ember és elég intelligens is, diplomás, aki inkább a romantikus kapcsolatok híve, pont mint én, sok ölelés, csók és amikor ott voltam rendszeresen főzött is nekem. Én is már untam meg kapcsolatot, de az a különbség, hogy akkor meg is mondtam az illetőnek. Ez készít ki.
2023. febr. 3. 22:08
 13/24 anonim ***** válasza:
94%

"Viszont mostanában, mióta kiment külföldre"

Tudod, akinek jól alakul egy partnerrel a kapcsolata, az nem megy ki. Maximum úgy, hogy megbeszélik, hogy a másik is akar és tud menni vele és együtt mennek.

Szóval te ennek a férfinak nem sokat jelentesz.

2023. febr. 3. 22:12
 14/24 anonim ***** válasza:
98%

9 ne általánosítsunk

én pl soha nem csináltam ilyet.. ha nem akartam egy nőtől semmit azt nem hitegettem, hanem megmondtam neki.

egyébbként legtöbbször az ilyesmiből konfligtus van, ezért nem szokta a többség így egyenesen megmondani, csak éreztetni hogy nem érdekled, és ez igaz a nőkre és a férfiakra is.

2023. febr. 3. 22:16
 15/24 anonim ***** válasza:
98%

12

Itt vagy 10 ember kapásból kórusban nyomja neked a nyilvánvalót, ha te felvetted a szemellenzőt, oké, de akkor minek kell kérdést kiírni?

2023. febr. 3. 22:18
 16/24 anonim ***** válasza:
97%

14

Ok akkor Te vagy a kivétel, ezek szerint kár, hogy nem veled ismerkedtem.

2023. febr. 3. 22:20
 17/24 anonim ***** válasza:
98%

"Én is már untam meg kapcsolatot, de az a különbség, hogy akkor meg is mondtam az illetőnek. Ez készít ki."

Itt a kulcsszó. TE ilyen vagy, de ő nem. Mikor belengeted, hogy vége elkezd kaparászni, de ennek ne tulajdoníts nagy jelentőséget, mert ez nem őszinte gesztus, csak játszma.

Tudod mi a baj? Hogy azt hiszed, hogy ő készít ki. De valójában az készít ki, hogy ragaszkodsz olyanhoz, aki nem foglalkozik veled. Ő el van a kis világába, te meg azon remegsz mikor ír. Magadat tedd első helyre. Ne őt tedd a középpontba. Az energiád ne erre cs^szd el.

2023. febr. 3. 22:23
 18/24 A kérdező kommentje:

"Itt vagy 10 ember kapásból kórusban nyomja neked a nyilvánvalót, ha te felvetted a szemellenzőt, oké, de akkor minek kell kérdést kiírni?"

Nem értem mit értesz ezzel. Mármint arra voltam kíváncsi, hogy más mit tesz hasonló helyzetben. Attól, hogy idegesítő a viselkedése még nem tartom rossz embernek és ez szerintem normális. Ez viszont nem azt jelenti, hogy most mindent megbocsátok neki.

2023. febr. 3. 22:24
 19/24 A kérdező kommentje:
17-es, teljesen egyetértek veled. Nehéz, de vége kell hogy legyen!
2023. febr. 3. 22:26
 20/24 anonim ***** válasza:
98%

Kerdező szakadj már le erről a "Attól, hogy idegesítő a viselkedése még nem tartom rossz embernek és ez szerintem normális."

De rád nézve a viselkedése mérgező, mivel az energiád erre megy, hogy azon agyalsz miért nem ír lezárást meg kamu leveleket találsz ki... dupla energiákat teszel bele, ahelyett, hogy keresnél olyat, akivel kölcsönös az érdeklődés.

2023. febr. 3. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!