Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan lett dühös a párom?
Szerintem is azon akadt ki, hogy nem tudott róla, hogy együtt voltatok. Ha ennyire nem fontos, meg neki már menyasszonya van és neked is van valaki, akkor ő miért nem tudhatott róla? Főleg, hogy rajta kívül mindenki tudta.
Egyébként meg ciki, hogy rád nyitott, hiába látott már 6 éve meztelenül.
Én nem mutatkoznék a volt barátaim előtt meztelenül :)
én azt nem értem,hogyha te és egy fiú bérlitek a lakást,vagy ahol vagytok,akkor milyen jogon alszik ott a te jelenlegi párod és jár fel a lakótársad menyasszonya minden nap abba a lakásba ? A főbérlő erről tud,hogy 2 ember helyett 3-4 ember fordul meg abban a lakásban,amiért más ( azaz ti ketten) fizettek ? És az egyik néha még ott is alszik,használva ezzel a lakást ?
Szerencse,hogy nem volt még olyan szomszéd,aki felnyomott volna.
Többire már válaszoltak,csak az ilyen suttyó banda mindig szemet szúr.
azt, hogy rád nyitott valóban túlreagálta.
Viszont azt, hogy együtt voltatok valóban el kellett volna mondanod. Azt, hogy azon megsértődött szerintem jogos. Így hiheti, hogy azért titkoltad, mert számít a srác. HA nem lenne mit titkolnod elmondhattad volna. Most nem arra gondolok, hogy minden múltbeli kalandodról be kell számolnod, őt is csak azért illet volna megemlítened, mert lakótársak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!