Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan lett dühös a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan lett dühös a párom?

Figyelt kérdés
4 éve van egy fiú lakótársam, akiről párom is tud, és egész jól kijöttek egymással eddig. Két napja ott aludt nálunk, ás mikor én reggel zuhanyoztam, a lakótársam véletlenül rám nyitott, de azonnal be is zárta az ajtót. Párom neki rontott, és veszekedni kezdtek, mire lakótársam azt mondta neki, hogy úgysem látott olyat amit eddig nem. Erre párom rákérdezett, hogy ezt hogy értette, és ő elmondta neki, hogy kb. 6 éve együtt voltunk egy pár hónapig, de rájöttünk, hogy köztünk nem megy és maradtunk barátok. Párom megsértődött elrohant, azóta is mérges, folyton azt hangoztatja, hogy biztos van köztünk valami, stb. Pedig lakótársamnak menyasszonya van, szinte minden nap nálunk is van, és ő egyszer sem volt kiakadva a múltunk miatt, sőt jókat röhög rajta, hogy így nem kell féltenie, mert tudja, hogy mi már kipróbáltuk együtt, szar volt, és kész. Nem értem, hogy párom jogosan dühös még?
2014. márc. 4. 11:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as én vagyok a főbérlő! Egyébként el akartam neki mondani, amire az volt akkor a válasza, tök mindegy kivel voltam régen, őt nem érdekli, így nem is akar tudni róluk semmit.
2014. márc. 4. 12:17
 12/22 anonim válasza:
89%
Hát, én a pasid helyében féltékeny lennék, mert ha kiderült, hogy régebben jártatok, akkor mindig azt érezném, hogy a lakótárs nyomul. Picit túlreagálta.
2014. márc. 4. 12:18
 13/22 anonim ***** válasza:
19%

Lehet hogy én vagyok túl konzervatív, de nekem már az sem tetszene, ha csajomnak férfi barátja lenne, pláne nem ha együtt laknának. Nem tartom normálisnak azt, ha egy csaj férfi barátja vállán sírja ki azt, ha éppen valami nem tetszik neki a kapcsolatunkban, tőle vigasztaló ölelést kap.

Baráti körömben mi régi barátok, jó haveri viszonyban vagyunk egymás csajaival, közös szaunázás, egymás kölcsönös masszírozása még belefér, ebben is van bőven férfi-nő közti erotika (volt olyan amikor szó szerint elfolytam), de lelkizés már nem férne bele.

2014. márc. 4. 12:21
 14/22 anonim ***** válasza:
80%

Nincs ezen mit szépíteni, az el akartam mondani meg nem úgy működik ahogy írod. Ha el akartad volna mondani, megtetted volna, és ha tekintettel lettél volna rá, még azelőtt megkérdezed, hogy zavarná-e a dolog, mielőtt ex pasid beköltözik.

Szerintem ez elvárható egy párkapcsolatban. Azt gondolom jogosan van kiakadva, mert ha ebbe "hazudtál" akkor nem kell feltétel nélkül megbíznia benned. Nem tudhatja, hogy van-e még valami esetleg az együttélés során, amiről elfelejtesz beszámolni neki.

Amúgy nálam se férne bele egy ellentétes nemű lakótárs, ha ketten lakják csak a lakást.

2014. márc. 4. 12:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Lehet el kellett volna mondani még időben,mert ha féltékenykedős(mint ahogy ezt irtad is,még beképzelgeti a hülyeségeit),én barátom mindenről tud,melyik férfi ismerősöm kicsoda,így tudja nincs oka féltékenységre.
2014. márc. 4. 12:30
 16/22 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, szerintem kicsit nagyvonalúan kezeled a dolgokat, minden régebbi kapcsolatodról beszámolni nem ugyanaz, mint szólni neki, hogy a volt pároddal élsz együtt. Szerintem ez (mármint hogy nem akar tudni az exeidről) jó ürügy volt neked, hogy ne kelljen a mostani helyzetet megbeszélned vele, úgyhogy valamennyire Te is hibás vagy, hogy így alakult. Igaz, hogy ő túlreagálta, de hogy ilyen rosszul jött ki, arról ti ketten is tehettek.
2014. márc. 4. 13:18
 17/22 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem jogosan!

Nekem több kérdésem volna feléd. Az egyik: téged egyáltalán, egy kicsit sem zavarna, ha a párod egy nővel élne együtt már 4 éve, aki NEM te vagy?

A másik: mit éreznél, ha kiderülne, hogy a férfi lakótárs, aki amúgy is szúrta a szemed, a TITKOLT ex?

Hát elég sok embernek nagy a tűrésküszöbe itt, ami persze nem baj, de én képtelen lennék elviselni ezt, amit te művelsz!

Keress egy nőt, ha a pénz miatt adtad ki a lakást, ez botrány!

Senkinek nem tűrném el!

Miért nem a párod költözött oda?

Fiú és lány között nincs barátság, az egyik mindig többet akar előbb vagy utóbb, ez örök igazság!

2014. márc. 4. 13:23
 18/22 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Kérdező!

Azért egy pillanatra próbáld bele élni magad abba, hogy Te mit éreznél akkor, ha kiderülne hogy a pasid (én nem szeretem ez a szót, de csajok így mondják), nemcsak hogy egy lakásban él egy jó csaj lánybarátjával, amit már valamennyire megemésztettél, hanem korábban még egymással dugtak is pár hónapig. Ezek után nem néznéd ki belőlük, hogy néha egymást vigasztalják, amikor párjaikkal éppen kicsit összerúgják a port.

2014. márc. 4. 13:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnám elviselni, hogy a barátom a volt barátnőjével lakik, pedig én egyáltalán nem vagyok féltékeny típus.
2014. márc. 4. 13:31
 20/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem lett jogosan dühös, túlreagálta azt, hogy a lakótársad véletlenül rád nyitott zuhanyzás közben. Viszont azt, hogy 4 éve együtt élsz egy férfival, aki nem a párod, aki ráadásul az ex barátod, amit ráadásul éveken keresztül el is titkoltál, és azt, hogy ez a férfi olyan suttyó módon vágta a partnered arcába, hogy köztetek már volt valami, hogy nem látott olyat, amit eddig még nem látott volna, nem sokan viselnék el neked, köztük én sem.
2014. márc. 4. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!