Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy többet írjon a barátom?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élünk és míg más párok napi szinten egész nap beszélnek munkától függetlenül addig az enyémnek hiába írok bármennyit egy nap vissza ír 3x-4x2023. febr. 3. 19:39
2/10 anonim válasza:
Ismerős a helyzet. Nem tudom a megoldást.
Lehet, hogy nem szeret írogatni. Beszéljetek telefonon, vagy videochatben. De egyébként azért is nehéz, mert nem tud az ember 0-24-ben sztorizni, ha egyszerűen nincs miről. Ez "rendes" kapcsolatban is nehéz, nemhogy távkapcsolatban.
3/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz más párokkal, csak azzal, hogy neked és nektek együtt jó legyen.
4/10 anonim válasza:
Ja, tavkapcsolatban azert nehez, mert egyre kevesbe erdekel a masik, ha nincs ott melletted.
Normalis kapcsolatban azert lehet folyamatosan beszelni, marmint ha akartok epp beszelni, nyilvan az sem 0-24 pofazasbol all.
5/10 anonim válasza:
Miért kell annyit írni? Nem tudtok találkozni?
6/10 anonim válasza:
Bocs, írod, hogy távkapcsolat.
Több írás elég lenne?
7/10 anonim válasza:
Nem tudom, miről lehet egész nap pötyörészni. Én is utálom. Volt egy pasim, aki kétóránként felhívott írogatás helyett, de akkor se lehet értelmes dolgokról beszélni, csak ez a “mit ettél?” meg hasonlók. Nem mindenki szereti az üres dumálást, én is inkább személyesen szeretek beszélgetni.
8/10 anonim válasza:
Kommunikációval... Elmondod neki mire van szükséged ...
Olyan nehéz ez?
9/10 anonim válasza:
A közelítés távolítást, a távolítás közelítést eredményez. Cuppanj le a csetről és nézd meg hogy reagál. Ha nem veszi észre, akkor lapát: nem figyel, nem kíváncsi rád.
10/10 anonim válasza:
"míg más párok napi szinten egész nap beszélnek munkától függetlenül"
És annak mi értelme? Énidőd egyáltalán nem is lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!