Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza jöhetnek még az érzései ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza jöhetnek még az érzései ?

Figyelt kérdés
Kb 3hete elhagyott a férjem mert sokat veszekedtünk és azt mondta ezért elmúltak az érzései pedig nagy szerelem volt.most 1hete felkeresett hogy találkozzunk,azóta minden nap találkozunk és nála alszok.van hogy azt mondja már nem érez semmit de ha iszik akkor mondja hogy szeret.ebböl lehet még valami ?

2023. febr. 1. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Iszik... :D Szerintem engedd el a témát.
2023. febr. 1. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Adj neki időt, tudj neki hiányozni, próbálj romantikát és harmóniát csempészni az együtt töltött időbe... A sok veszekedés tényleg megöli a szerelmet, ilyenkor konkrétan újra kell éleszteni, mintha csak most ismerkedtetek volna meg... Romantikázni kell harmóniában, békében. És nem minden nap találkozni, mert akkor nem kezdesz el neki hiányozni, pedig az segít felkorbácsolni a gyengéd érzelmeket.

Mindenesetre én nem szeretem a piásakat, ha te nem vagy piás, gondold meg, biztos piás férjet akarsz-e.

2023. febr. 1. 18:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nem iszok és ezért is volt a veszekedés mert van egy kisgyerekem akit együtt neveltünk.azt se hagyta hogy megbeszéljük mi a baj ,egyik napról a másikra lelépett úgy hogy házasok vagyunk .józan akkor mondja hogy már semmit nem érez ,italosan meg így szeret meg úgy és így reményt rak belém.
2023. febr. 2. 05:17
 4/6 anonim ***** válasza:

De remelem, hogy nem hagyod, hogy uritozsaknak hasznaljon es nem szexelsz vele ugy, hogy jozanul megmondja, hogy nem erez irantad semmit. Egyebkent a jozan enjenek kell hinni, nem a reszegnek. Nem igaz, hogy reszeg szavak, jozan gomdolatok. Volt mar, hogy total piasan osszekavarodtunk egy ismerossel egy buliban, ket csok kozott odamentem a baratnomhoz es megmondtam neki, hogy en szeretem a sracot. 😂 Vagy masik tipikus peldaja a reszeg tulzasnak amikor spiccesen eskudozol, hogy ez a kedvenc szamod/a legfinomabb sultkrumpli, amit valaha is ettel, aztan mar jozanul nem is ugy gondolod.

A kisgyerek amugy hol van, amig te nala alszol?

De egyébként egy alkoholista apaval a hatam mogott kerlek fogadd el a tanacsomat: anyakent ne hagyd, hogy a gyereked olyan haztartasban nojjon fel ahol van egy alkesz is, mert kulonben meg fog erte utalni, ha felno.

2023. febr. 2. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Öcsém velünk lakik és Ö 19éves ,olyankor vele van.
2023. febr. 2. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Jo szar anya vagy. Alkesz faszid utan futsz amig a kolkodet meg lepasszolod a tinedzser tesodnak. Ti ilyen c type-ok vagytok?
2023. febr. 2. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!