Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetnék össze újra valakivel akivel én szakítottam? (Felnőtt nő vagyok)
Mond meg neki őszintén, hogy mit érzel, indokold meg a változást is.
Rosszabb esetben beégeted magad, jobbik esetben pedig összejöttök.
Egyébként miért pont ő? Ha szakítasz valakivel, annak meg volt az oka. Miért nem teljesen más emberrel kezdesz?
“...úgy érzem hogy ez arra utal hogy határozatlan vagyok és életképtelen.” - ez egy dolog, de az még rosszabb, hogy játszol vele és kihasználod az érzéseit.
“Most nagyon hiányzik hogy ölelgethessem és puszilgathassam. Újra összeszeretnék vele jönni...” - aham. És hol van Ő a történetben? Szereted? Fontos neked? Törődsz azzal, hogy vele mi van, ő mit érez, miközben te az épp aktuális hangulatod szerint kb. dróton rángatod? A kérdésedből nem úgy tűnik, hiszen azt írtad, megalázónak érzed, mert te, te, meg te... és ő?
Ezeket gondold át, mielőtt lépsz.
28/n
Akkor állj sarkadra és mondd meg neki. Legyél akkor most végre határozott. Nem értem, miért tántorítanak el ilyen érzések, mint "jajj most olyan izének tűnök emiatt mások szemében", hogy boldog lehess.
Legyél már felnőtt, áll ki elé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!