Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gond,hogy kiakadtam,mert a barátnőm -akihez nem mehetek fel hozzánk jöhetne de a szüleimmel élek-titokszobába hírdetést kűldött nekem?
Kicsit konzervatív srác vagyok. Mind a ketten 30+osak. Hagyjuk az oltást miért lakom itthon. Titokszobába szerintem házasságtörők és örömlányokkal járnak. Saját barátnőddel időre meg spontanitás nélkűl szex????
Azért élek szüleimmel mert közösen ápoljuk nagymamám.
Szar a helyesírásod!
hirdetés, rövid -i
küldött, rövid -ü.
spontaneitás, hosszú szó, de helyesen így írjuk!
Szerintem meg teljesen érthető, ha 30+ igénye lenne olyan szexre, amikor nem kell fél füllel arra koncentrálnia, hogy a szüleid vagy a nagymamád mikor mit hallhat. Értem, hogy honnan ered az előítéleted (ami amúgy alaptalan szerintem), de azért az is érthető, hogy ő miért küldi a hirdetést.
Amúgy a saját pároddal időre meg spontaneitás nélküli szex még mindig jobb, mint a semmilyen, nem? :D Azért hosszú távon feltételezem neki idővel többre lesz igénye néhány lopott percnél a szüleidnél.
Mi ezzel a bajod?
Akar egy jót szexelni, ahol nem hallgatózik anyu, mama..
Miért nem akarod elvinni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!