Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gond,hogy kiakadta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gond,hogy kiakadtam,mert a barátnőm -akihez nem mehetek fel hozzánk jöhetne de a szüleimmel élek-titokszobába hírdetést kűldött nekem?

Figyelt kérdés

Kicsit konzervatív srác vagyok. Mind a ketten 30+osak. Hagyjuk az oltást miért lakom itthon. Titokszobába szerintem házasságtörők és örömlányokkal járnak. Saját barátnőddel időre meg spontanitás nélkűl szex????

Azért élek szüleimmel mert közösen ápoljuk nagymamám.

#Titikszoba
2022. szept. 19. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
És hozzá miért nem lehet menni?
2022. szept. 19. 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:
1es! Privátot írok.
2022. szept. 19. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Szar a helyesírásod!

hirdetés, rövid -i

küldött, rövid -ü.

spontaneitás, hosszú szó, de helyesen így írjuk!

2022. szept. 19. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg teljesen érthető, ha 30+ igénye lenne olyan szexre, amikor nem kell fél füllel arra koncentrálnia, hogy a szüleid vagy a nagymamád mikor mit hallhat. Értem, hogy honnan ered az előítéleted (ami amúgy alaptalan szerintem), de azért az is érthető, hogy ő miért küldi a hirdetést.

Amúgy a saját pároddal időre meg spontaneitás nélküli szex még mindig jobb, mint a semmilyen, nem? :D Azért hosszú távon feltételezem neki idővel többre lesz igénye néhány lopott percnél a szüleidnél.

2022. szept. 19. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha meg akarod tartani a barátnőd, akkor gondolkodj el ezen a titokszobán. Neki igénye lenne arra is, hogy felszabadultan tudjatok szeretkezni. Ha ezt nem adod meg, akkor ennek gyorsan szakítás lesz a vége.
2022. szept. 19. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért nálatok amúgy sem lehet spontán szexet említeni. Hozzá nem mehettek, nálatok meg mindig van valaki, nem lehet csak úgy egymásnak esni délelőtt 10kor spontán, mert ott a nagymama és/vagy a szülők.
2022. szept. 20. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha közösen ápoljátok a nagymamát, akkor mégis milyen jövőképe lehetne a barátnődnek veled? Költözzön ő is hozzátok mamát ápolni? Gyerek meg ilyenek? 30+ azért már felmerülnek ilyen kérdések is, és ha te még egy titokszobába se vagy hajlandó elmenni vele, hogy legalább minimális intim szférátok legyen felnőttként (szülőknél a szobában, csendesen visszafogva "spontán" szexelni kb 15 évesen még oké, de 30 már nem annyira), akkor mégis mire számíthat tőled ez a nő? Ha ő beáldozza a kapcsolat ezen aspektusait a kedvedért, akkor azért ennyi igazán lehetne benned is.
2022. szept. 20. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi ezzel a bajod?

Akar egy jót szexelni, ahol nem hallgatózik anyu, mama..

Miért nem akarod elvinni?

2022. szept. 20. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!