Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a páromat rávenni arra, hogy ne vegyen minden dolgot közösnek?

Figyelt kérdés
Tudom, ha két ember együtt él, akkor minden közös, én viszont szeretem, ha neki is van valamilye és nekem is van valamim, szóval, ha nem mindenre azt mondhatjuk, hogy a miénk, hanem hogy az övé, vagy az enyém. Ha bármit veszek magamnak, legyen az vagy étel, vagy elektronikai készülék, vagy akár valami dekoráció, ő azt egyből úgy veszi, hogy közös. Múltkor is megkívántam a gyrost, vettem magamnak egy tállal, de nem tudtam megenni, mert mentem dolgozni és beraktam a hűtőbe, hogy majd megeszem. Estére eltűnt a kaja, mert megette. Nem szeretem, hogy nincs egy kis minimális önálló terem. Másnál is van ilyen probléma, vagy csak én vagyok túl önző?
2023. jan. 30. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
90%
Jól sz*phat, ha ezt eltűröd neki. Nálam már a matchboxoknál az utcán találta volna magát.
2023. jan. 31. 02:25
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

45

Itt nem te vagy önző, hanem a nőd egy tahó paraszt, aki nem is éri a határokat. Nőként írom. Érdekes, nekem evidens hogy nettó suttyóság amit csinált a megkérdezésén nélkül, soha eszembe nem jutna ilyen viselkedés a másik megkérdezése nélkül.. pont, hogy ez az önzőség.

Viszont téged sem értelek… én már az első ilyenért kicsaptam volna a balhét..

Egy kapcsolat nem arról szól, hogy az egyik fél xarba se veszi a másik igényeit és a dolgait, es ő önkényesen dönt mindenről az alapján, hogy saját maga mit szeretne, a másikat meg letojja. Itt neked is ki kellett volna már húzni a határokat rég.. nem kell am mindenre bólogatni.

Bár az én véleményem ha valakiben ez a megkérdezem dolog nem alap, és nem is érti mikor felhozod, az erős jellemhiba, és szakitanék, ha nem változtatna.

2023. jan. 31. 04:11
 53/61 anonim ***** válasza:
100%
Én a matchboxokat visszaköveteltem volna, az biztos. Itt nem közösködés van, hanem a hibbant nőszemély nem képes vagy hajlandó megérteni, hogy vannak határok, és ő ezeket nagyon durván átlépi. Nem lett az övé minden holmid, hogy ő eldöntse miként rendelkezik felette! Ez nem fog változni, főként, ha neki áll feljebb, és még ő akar téged leiskolázni, hogy te vagy rosszul összerakva, ahelyett, hogy tiszteletben tartaná, hogy nem minden úgy van, ahogy ő akarja. Adja vissza a kisautóidat, és takarítsd ki a pi.ba, mielőtt a laptopodat is elajándékozza, mondván, van nektek kettő...Az eszem megáll, milyen emberek vannak...
2023. jan. 31. 06:50
 54/61 anonim ***** válasza:
80%

Van tesóm és nő vagyok. Kezdjük itt.

Ez nem közösködés amit ez a tolvaj csinál, hanem teljes kontroll alá hajt téged és elvesz tőled mindent, ami neked fontos. Plusz bemagyarázza neked hogy te vagy a hülye. Ez egy mérgező ember. Egy bántalmazó tolvaj.

Próbáld, ki hogy fordítva is működik-e. Ellophatod, kidobhatod, elajándékozhatod-e a cuccait. Lefogadom hogy ordítani fog a dühtől. Mennyibe fogadunk? Biztosra megyek, úgyhogy akármennyibe részemről.

2023. jan. 31. 07:45
 55/61 anonim ***** válasza:
70%
Nem igaz a sztorid. A matchboxokat mindenki visszakérte volna.
2023. jan. 31. 08:39
 56/61 anonim ***** válasza:
24%

Nem lehet, hogy a kérdező azért ilyen, mert a párja sose vesz kaját, viszont amit nem ő vett, azt mindig megeszi? Ergo kajára sose költ, hanem élősködik.

Egy idő után azért azt meg lehet unni!

2023. jan. 31. 08:41
 57/61 anonim ***** válasza:
12%

1 adag kaját venni gáz...

A cuccaid elajándékozása még gázabb..

2023. jan. 31. 09:58
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
A matchboxos storyig olvastam csak. Bocs, hogy ezt mondom, de te sem vagy teljesen 100%-as, hogy eltűröd azt a csajt, ott a bactam volna ki az utcára azonnal. Bár gondolom, az ő lakásában laktok.
2023. jan. 31. 11:07
 59/61 anonim ***** válasza:
100%

"Illetve, ha a dekorról van szó, akkor azokat is elkezdte elajándékozni az anyukájának vagy a nagynénjének. Akárhányszor valami olyat vettem, ami neki nem tetszett, azt automatikusan passzolta tovább a családban, mert állítólag nekünk az nem kell."

Ebbe bele lehet gondolni, hogyha az anyukájához megy, akkor nem látja ezeket a tárgyakat? Állítólag neki nem tetszik. Akkor miért akarja a szűk családi körben látni ezeket a cuccokat viszont?

Ez, hogy a te cuccaidat ő kezeli és ad boldog boldogtalannak belőle jó nagy piszokság.

Gyerekeknek is abból ad ajándékot. Ezen spórol, megoldja így. Ha nagyon ajándékozgazni akar, akkor miért nem vesz valamit? Mert spúroskodik biztos.

Ez meg ott van, "jó lesz ez, oda adom ezt nekik ajándékba, ennek a hülyének úgyse kell ez. Lehet évek óta gyűjti, de hát ki nem sz@rja le. Majd, ha szól, akkor beállítom őt önzőnek oszt jóvan.

Jaa meg anyukámnak is kell venni ajándékot tényleg, na nembaj ott van az a dekor, majd azt mondom nem tetszik és oda adom azt ajándékba. Itt is spóroltam. Juheeee ez igen"

Kérdező majd lassan haza ballaghatsz az üres kis lakásba. Sok rokonnak kell az ajándék.

2023. jan. 31. 12:05
 60/61 anonim ***** válasza:
36%
Az exem mondta vigyem el ide kocsival.. tegyük hozzá nem kis távok 120 km.. persze el is vittem.. mi külön kasszán voltunk! És majd mondom neki, hogy ennyi az üzemanyag.. annyira besértődött, hogy ordított.. kiez? Az autóért én szenvedtem meg.. mégis hogy lehet ezt semmibe venni? Amikor én szorultam volna kis segítségre egyből cserben hagyott.. na ezért lett ex!
2023. jan. 31. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!