Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a páromat rávenni arra, hogy ne vegyen minden dolgot közösnek?
45
Itt nem te vagy önző, hanem a nőd egy tahó paraszt, aki nem is éri a határokat. Nőként írom. Érdekes, nekem evidens hogy nettó suttyóság amit csinált a megkérdezésén nélkül, soha eszembe nem jutna ilyen viselkedés a másik megkérdezése nélkül.. pont, hogy ez az önzőség.
Viszont téged sem értelek… én már az első ilyenért kicsaptam volna a balhét..
Egy kapcsolat nem arról szól, hogy az egyik fél xarba se veszi a másik igényeit és a dolgait, es ő önkényesen dönt mindenről az alapján, hogy saját maga mit szeretne, a másikat meg letojja. Itt neked is ki kellett volna már húzni a határokat rég.. nem kell am mindenre bólogatni.
Bár az én véleményem ha valakiben ez a megkérdezem dolog nem alap, és nem is érti mikor felhozod, az erős jellemhiba, és szakitanék, ha nem változtatna.
Van tesóm és nő vagyok. Kezdjük itt.
Ez nem közösködés amit ez a tolvaj csinál, hanem teljes kontroll alá hajt téged és elvesz tőled mindent, ami neked fontos. Plusz bemagyarázza neked hogy te vagy a hülye. Ez egy mérgező ember. Egy bántalmazó tolvaj.
Próbáld, ki hogy fordítva is működik-e. Ellophatod, kidobhatod, elajándékozhatod-e a cuccait. Lefogadom hogy ordítani fog a dühtől. Mennyibe fogadunk? Biztosra megyek, úgyhogy akármennyibe részemről.
Nem lehet, hogy a kérdező azért ilyen, mert a párja sose vesz kaját, viszont amit nem ő vett, azt mindig megeszi? Ergo kajára sose költ, hanem élősködik.
Egy idő után azért azt meg lehet unni!
1 adag kaját venni gáz...
A cuccaid elajándékozása még gázabb..
"Illetve, ha a dekorról van szó, akkor azokat is elkezdte elajándékozni az anyukájának vagy a nagynénjének. Akárhányszor valami olyat vettem, ami neki nem tetszett, azt automatikusan passzolta tovább a családban, mert állítólag nekünk az nem kell."
Ebbe bele lehet gondolni, hogyha az anyukájához megy, akkor nem látja ezeket a tárgyakat? Állítólag neki nem tetszik. Akkor miért akarja a szűk családi körben látni ezeket a cuccokat viszont?
Ez, hogy a te cuccaidat ő kezeli és ad boldog boldogtalannak belőle jó nagy piszokság.
Gyerekeknek is abból ad ajándékot. Ezen spórol, megoldja így. Ha nagyon ajándékozgazni akar, akkor miért nem vesz valamit? Mert spúroskodik biztos.
Ez meg ott van, "jó lesz ez, oda adom ezt nekik ajándékba, ennek a hülyének úgyse kell ez. Lehet évek óta gyűjti, de hát ki nem sz@rja le. Majd, ha szól, akkor beállítom őt önzőnek oszt jóvan.
Jaa meg anyukámnak is kell venni ajándékot tényleg, na nembaj ott van az a dekor, majd azt mondom nem tetszik és oda adom azt ajándékba. Itt is spóroltam. Juheeee ez igen"
Kérdező majd lassan haza ballaghatsz az üres kis lakásba. Sok rokonnak kell az ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!