Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy csak a férfi pénze számít közösnek, a nőé csak a sajátja?
Ez mindig is igy volt. De azért gondolj bele a nő lesz terhes 9 hónapig, ő jár vizsgálatokra, ő kockáztatja az eletet a szülésnél ( meg is halhat közben mondjuk). Neki kell a gyerekről az első hónapokban gondoskodnia amikor szoptat ezt egyetlen férfi se tudja kiváltani, meg később is. A nőktől várják el a házimunkát, a főzést, takarítást.
Ezekbe a férfi hogyan tud felesbe beszállni? Nincs azert olyan hogy 50-50 mert a férfi nem tud szulni menni vagy szoptatni.
29/N
Mi a barátommal 5 éve vagyunk együtt, mindig mindent felesbe fizetünk, vagy épp az egyikünk meghívja a másikat(ez is váltogatva történik).
Hasonlóképpen tudom elképzelni a házaséletünket is, én nem szeretem , ha ő fizet mindent, szeretek saját lábakon állni, és nem függni a páromtól anyagilag.
22L
Észre. Ha körbenézek a 30-60-as körökben az ismerőseimnél, akkor azt látom, hogy ahol többet keres a férfi, ott mindig közös a kassza. Ahol a nő, ott mindig külön kassza van.
#1: Nőjetek már ki ebből a NőKtŐl ElVáRjÁk A hÁzImUnKáT mantrából, mert pár éve már lejárt szöveg.
nálunk volt egy ideid így
de mielőtt nyomsz egy pirosat elmondom h neki a fizetésének a felét vonták, saját hibájából nem volt pénze nem miattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!