Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a páromat rávenni arra, hogy ne vegyen minden dolgot közösnek?
"valamilye".
A helyesírási szótárát azért kölcsönkérheted.
Más nem fog segíteni, csak ha közösen lefektetitek a mindkettőtöknek megfelelő szabályokat.
Nálunk az eszi meg a kaját, aki előbb kéri, nincs ilyen, hogy én kajám - te kajád. De ha ez így nem felelne meg mindkettőnknek, nem lenne így.
Szerintem lehetsz határozottabb is. Megmondhatnád neki kereken, hogy neked nem tetszik ez a nagy közösködés, ezért te ebbe nem egyezel bele, hiába is tart önzőnek. Ha ennek ellenére megeszi a kajád pl, akkor nincs tekintettel az igényeidre, elnyomó és tiszteletlen. Vagyis akkor tényleg nem illetek össze. (Az meg igazából szakítóok.)
Sztem én párom is megeszi a maradékot szó nélkül, én mondjuk meg szoktam kérdezni. De ez számomra aprósàg, és ha jól esik neki, hát egye.
Ehhez mondjuk hozzá tartozik, hogy
1. Ő magától ugrik ha vmit enni szeretnek vagy olyan helyen jár, mit hozzon, stb.
2. Na meg külön szólok h ne zabalja meg, ha én meg akarom enni később. :D
Tehát semmi probléma. Tárgyi használat: van nekem is 1 adott bogaram, ami sajàt, hát volt pár veszekedés, mire megértette, hogy engem zavar és ne tegye. De megértette, ha lassan is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!