Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a páromat rávenni arra, hogy ne vegyen minden dolgot közösnek?

Figyelt kérdés
Tudom, ha két ember együtt él, akkor minden közös, én viszont szeretem, ha neki is van valamilye és nekem is van valamim, szóval, ha nem mindenre azt mondhatjuk, hogy a miénk, hanem hogy az övé, vagy az enyém. Ha bármit veszek magamnak, legyen az vagy étel, vagy elektronikai készülék, vagy akár valami dekoráció, ő azt egyből úgy veszi, hogy közös. Múltkor is megkívántam a gyrost, vettem magamnak egy tállal, de nem tudtam megenni, mert mentem dolgozni és beraktam a hűtőbe, hogy majd megeszem. Estére eltűnt a kaja, mert megette. Nem szeretem, hogy nincs egy kis minimális önálló terem. Másnál is van ilyen probléma, vagy csak én vagyok túl önző?
2023. jan. 30. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
68%

#39! De miért kéne már a kérdezőnek rendelnie, amikor rendelni a párja is ugyanúgy tud, HA AKAR, és akkor frisset ehet? Honnan tudná a kérdező, hogy a párja éhesen megy haza? Lehet, hogy mondjuk már evett valahol, hisz tudja, hogy nincs otthon kaja. Akkor full fölöslegesen rendelt +1 adagot, amit másnap melegíthetnek és egyiküknek továbbra se lesz kajája, szóval semmivel sincsenek előrébb. Full fölösleges. Nyilván, ha főzök, neki is főzök, ha rendelek és ott ül mellettem, megkérdezem, hogy kér-e és rendelek neki is, de ez nem az az eset volt.

2023. jan. 31. 00:42
 42/61 anonim ***** válasza:
84%
Ha egyutt elsz valakivel, ismered a szokasait. En pl tudom, hogy a parom altalaban ehes, ha hazaert, de mondok megjobbat, szoktunk napkozben kommunikalni egymassal. Ra szoktam irni, ha rendelni tervezek, az esetek 90%-aban kell neki is, igy ha netan neha nem kerdezem meg es ugy rendelek, akkor is megeszi, legrosszabb esetben masnap. (Neked valami mikro fobiad van, mert mar megint ugy irsz a felmelegitesrol, mintha az egy napos kaja ehetetlen lenne😂) Olyan meg nem volt, hogy ki kellett volna dobni a rendelt kajat.
2023. jan. 31. 00:52
 43/61 anonim ***** válasza:
35%
Csak neked a mániád hogy 2 adagot rendelsz, másnak nem állandóan a zabáltatáson jár az esze.
2023. jan. 31. 00:57
 44/61 anonim ***** válasza:
79%

#42!😂Nem hallottam még mikró fóbiáról, de majd utánajárok. Nem zavar egyébként, ha mikrózni kell, de most a másik fél helyébe képzeltem magam, igen, azt választanám, hogy ne rendeljen nekem semmit, majd én rendelek, ha én vagyok otthon. Eleve még én se tudom, mit akarok enni mondjuk 6 órával később, nem hogy ő. Másrészt a mikrofóbiam miatt, ha már választani lehet, akkor nyilván a frisset választanám.

De nagyon elkanyarodtunk a kérdéstől. Nem a gyros volt a lényeg, hanem a barátnő másik 20 fura közösködése, ami a Kérdezőt zavarja. Tartom, hogy nem normális.

2023. jan. 31. 01:02
 45/61 A kérdező kommentje:

Jó, akkor tisztázzuk a gyrososz dolgot, ha már annyira megragadtátok ezt a témát. Délelőtt szabad voltam, a barátnőm dolgozott, én ezért elmentem postára. Majd hazafelé menet elmentem a Keleti mellett, ahol megláttam a gyrost és bementem egy adaggal venni. Eszembe nem jutott, hogy vegyek neki is, mert gondoltam, hogy ezt eszem ebédre. Nálunk a hűtőben mindig van valami kaja, szóval nem játszott az az opció, hogy ő ne tudna enni valamit. Mire hazaértem, akkor tudatosult bennem, hogy egy órával korábban kell mennem és indulni kellett, ezért beraktam a hűtőbe a kaját. Egyéni vállalkozó vagyok, nem fix munkaidővel, így sokszor akkor dolgozom, amikor a barátnőm nem. Este 10 után értem haza, amikor szembesültem vele, hogy megette, amikor hazaért. Ennyi a gyros story!

A Matchboxok esete pedig úgy derült ki, hogy ezeket egy IKEA-s papírdobozban tartottam, az előszoba szekrény fenti részében. Egyik nap, amikor a gyűjtő barátomnak szerettem volna megmutatni az egyik darabot, vettem észre, hogy mennyire hiányos a doboz és egy csomó eltűnt. Amikor megkérdeztem, akkor elmondta, hogy a testvére gyerekeinek adta, mert ők mennyire szeretik a kisautókat és minden alkalommal meglepi őket 1-1 darabbal, mert NEKÜNK az úgy sem kell, nem vagyunk már gyerekek.

Illetve, ha a dekorról van szó, akkor azokat is elkezdte elajándékozni az anyukájának vagy a nagynénjének. Akárhányszor valami olyat vettem, ami neki nem tetszett, azt automatikusan passzolta tovább a családban, mert állítólag nekünk az nem kell.

2023. jan. 31. 01:15
 46/61 anonim ***** válasza:
83%
Undorító féreg ez a nő. Fenyegesd meg, hogy feljelented lopásért. Mert ez az.
2023. jan. 31. 01:22
 47/61 anonim ***** válasza:
95%
Miért turod el ezt a viselkedést? A barátnőd egy borzasztoan önző, egoista nő. A minden közös dumával pedig manipulal téged. Én nő vagyok . Ha ilyen viselkedest tanusitana a párom már negyed ennyiért is két lábbal rugnam ki.
2023. jan. 31. 01:44
 48/61 anonim ***** válasza:
94%

Nem semmi, hogy te még meg akarod oldani a helyzetet, én ezt nem tudnám elviselni.

Autókat az én párom is gyűjt, eszembe nem lenne hozzányúlni egyáltalán, nemhogy odaadni. Mondjuk én teljesen megértem a privát tér iránti vágyad. Nekem egyedül töltött idő is kell, nem csak az, hogy a személyes dolgaimhoz ne nyúljanak. A családi örökség kirakása meg azonnali szakítóok lenne nálam (sokadik a történetedben).

Szerintem szép tőled, hogy erőlködsz, de nem érdemli meg. Patkány viselkedés ez, nem érdemes vesződni.

2023. jan. 31. 01:47
 49/61 A kérdező kommentje:
#48 Ez egy nagyon szép szerelemnek indult és nem is jöttek elő a bajok addig, amíg össze nem költöztünk. Ő mindig azt mondja, hogy én rosszul lettem nevelve, meg egykeként nem tudom mi az az osztozkodás. Náluk viszont gyerekkorukban a testvérével minden közös volt és szerinte egy kapcsolatban sincs olyan, hogy enyém-tiéd, hanem csak az létezik, hogy miénk. Nem elhagyni akarom, mert amúgy meg szeretem, csak ezt a helyzetet rendezni vele, ezért is mertem itt tanácsot kérni, mert bíztam benne, hogy esetleg valaki van hasonló szituban.
2023. jan. 31. 01:53
 50/61 anonim ***** válasza:
90%
Inkabb o nem lett normalisan nevelve. A tesok mindenen osszevesznek kb, gondolom naluk a szulok kicsit tultoltak ezt a temat, hogy ne legyen vita.
2023. jan. 31. 02:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!