Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El akkarom hagyni a barátnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lexiiikon100 kérdése:

El akkarom hagyni a barátnöm de van egy 8 Honapos fiam mit tegyek?!

Figyelt kérdés
El szeretném hagyni a barátnöm de van egy nagyon szép gyerekunk én 23 ö 18 éves egy folytába a volt exeimel piszkál napi 12órát dolgozok és azt mondja hogy meg csalom már nincsenek barátaim nem járok el sehova de ezzel nem is lenne gond mert nem zavar ha össze veszunk és el akkarok menni sétálni bezár és hallgatom tovább ahogy ocskárol van amikor orákon át hallgatom és már nem birom magam vissza fogni és el csatan egy pofon.... ha rossz napna van és össze veszik pl az apjával akkor egésznap bunko... a gyerekel nagyon jól bánik nagyon óda adó anya nagyon szereti és mindent meg tesz érte ahogyan én is de nekem ez már nem megy minden nap feszult ideges vagyok hogy ma vajon mire megyek haza a munkábol már pánik beteg is lettem ez miatt és nem tudom mit kéne tennem nem a szexröl ne is beszéljunk már 4 Hete nincs hozzá undorom mert ott van a fejembe ahogy le hord a sárga földig...

#El akkarom hagyni a párom
2023. jan. 29. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 A kérdező kommentje:
Az kemény igazából én nem szeretem volna gyereket csak még zsaroló hogy ha el kell vezetnie akkor azt fogja mondani mindenkinek hogy még erőszakoltam 5-Honapja szét mentem vele. És nem az volt a baj hogy nem foglalkoztam vele hanem az hogy nagyon sokat dolgoztam utána otthon én takaritotam mert ő a telefonját nyomkodta vagy nem tudom mit csinált amíg melóztam azóta 5 Hónap telt el és pereskedek a gyerekekért hogy normális körülmények között legyen mert 5 Hónapja amióta el mentem nem takaritot nem dolgozik havi 150-Ezret adok neki hogy akkor vigyem és lássam a gyerekem amikor szeretném! És egyébként nem vagyunk c-k csak amikor ezt a kérdést ki írtam tépett az ideg és Az összes Digxelia és még jó pár nyomorult betegség még van nekem.
okt. 20. 22:45
 72/74 A kérdező kommentje:
Az kemény igazából én nem szeretem volna gyereket csak meg zsarolt hogy ha el kell vetetnie akkor azt fogja mondani mindenkinek hogy még erőszakoltam 5-Honapja szét mentem vele. És nem az volt a baj hogy nem foglalkoztam vele hanem az hogy nagyon sokat dolgoztam utána otthon én takaritotam mert ő a telefonját nyomkodta vagy nem tudom mit csinált amíg melóztam azóta 5 Hónap telt el és pereskedek a gyerekekért hogy normális körülmények között legyen mert 5 Hónapja amióta el mentem nem takaritot nem dolgozik havi 150-Ezret adok neki hogy akkor vigyem és lássam a gyerekem amikor szeretném! És egyébként nem vagyunk c-k csak amikor ezt a kérdést ki írtam tépett az ideg és Az összes Digxelia és még jó pár nyomorult betegség még van nekem.
okt. 20. 22:46
 73/74 A kérdező kommentje:
A pofon háth az még ez van meg érdemelte azért mert nő nincs jogába éjjel nappal ocskarolni le alacsonyitani elég érdekes hogy egy nő bármit meg tehet egy pasival de ha netán el jár egy pasi keze mert még érdemli akkor már idegbeteg állat stb ki volt nyalva a segge is ő akart velem össze jönni ő zaklatott 1 évig hogy járjak vele srb aztán ő csalt meg stb de m1 nekem már csak a gyerek számít a többit szarom le.
okt. 20. 22:49
 74/74 A kérdező kommentje:
Gyerekért* javít a telefonom bocsánat
okt. 20. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!