Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akkarom hagyni a barátnöm de van egy 8 Honapos fiam mit tegyek?!
"Meg ha a lány 18 ő 23 és van egy 8 hónapos gyerekük az bűncselekménynek számít."
Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár. Ha a lány a gyermek fogantatásakor betöltötte a 14. életévét, ott nem történt bűncselekmény - mármint persze akkor, ha a szex az ő beleegyezésével történt.
Na, én ezért mondom mindig, hogy nem kell rohanni a családalapítással, meg a gyerekkel. Pár év járás, aztán meg lehet próbálni együtt élni, és ha minden oké, akkor jöhet az esküvő, meg a gyerek. De nem úgy, hogy épp, hogy összejöttetek, aztán már készül is a gyerek.
Persze... nem olvastam végig mindent, nem tudom, hogy írál-e erről, de gondolom nem tervezett gyerek volt, csak voltál olyan öntörvényű, felelőtlen ostoba, aki b***ott felhúzni a gumit, mert jaj, az milyen már.
"Nem értem, mitől lesz nyugodt a gyerek élete, ha elhagyja az apja?"
Mondjuk attól, hogy nem kell napi szinten veszekedést, ordibálást, verekedést látnia.
Hasonló szitut hallottam önkormányzatnál dolgozó ismerősömtől.
Ugyanilyen korú szülőknél becsúszott a gyerek, a fiú családjához költöztek önkormányzati lakásban. Apuka verte anyukát, aki anyaotthonba menekült.
Aztán kibékültek, és anyuka ikrekkel lett várandós, miközben a baba volt 2 hónapos. Lett 1 éven belül 3 gyerek, a terror folytatódott.
Itt is biztos jó döntést hozott anyuka, hogy maradt a gyerekei apjával?
#57, És ki fogja eltartani? Ki megy az ovis ballagásra? Ki vesz neki biciklit? Aztán ki viszi biciklizni? Te, aki azt mondod, hogy tiplizzen le?
Itt úgy beszél mindenki, mintha az ő szüleik sosem veszekedtek volna! Idióták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!