Minek megkeresztelni? Isten nem létezik. Szerintem legyen a legjobb barátnőd.
2023. jan. 22. 10:02
2/17 anonim válasza:
Lehetnek mindketten keresztszülők. Mi is 3-an vagyunk testvérek, a legidősebb tesó mindkettőnket felkért keresztszülőnek, így 2 keresztanyja van a gyereknek és nincs "hivatalos" keresztapja.
2023. jan. 22. 10:05
3/17 anonim válasza:
Én az idősebb testvérem választottam, azzal, hogy a második gyereké majd a fiatalabb lesz. Nem lett második, és semmi jelentősége, melyik a keresztszülő, mert senki különbséget nem látok a gyerek testvéreimmel való kapcsolatában (pedig már 26 lesz lassan).
2023. jan. 22. 10:07
4/17 anonim válasza:
Régebben nem volt szokás közvetlen rokont keresztszülőnek felkérni. Kérd meg a barátnődet.
2023. jan. 22. 10:09
5/17 anonim válasza:
Válassz egy harmadikat: alapból eléggé gyatra keresztény az, aki ennyire önző és kicsinyes, hogy ilyenen megsértődjék. Márpedig ez a vallásosságról szól.
2023. jan. 22. 10:12
6/17 anonim válasza:
Keress valaki mást, legalább nem lesznek iylen gyerekes ekresztszülö.
2023. jan. 22. 10:23
7/17 anonim válasza:
Énis a barátnőmet kérném akkor a tesok sem lesznek haragba veled.
Nagy port tudnak.ilyen dolgok kavarni
2023. jan. 22. 10:34
8/17 anonim válasza:
Ha már keresztelő, akkor azt aki tudja vállalni a segitest a vallási nevelésében a gyereknek, illetve aki keresztény értékek szerint él.
Gondolom ilyenről szó nincs.
2023. jan. 22. 10:36
9/17 anonim válasza:
Mindketto
2023. jan. 22. 10:53
10/17 anonim válasza:
Nekem van egy nővérem, férjemnek is egy. Minden gyerekünk ék mindketten a keresztszülei. Csak ott van probléma, ahol generálnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!