Csak szerintem furcsák barátnőm karácsonyi ajándékozási szokásai?
Nekünk nagy családunk van, és hát igen, lassan itt a karácsony. Nálunk nincs olyan hogy nem veszünk valakinek, számomra nagy stressz ez minden évben, sértődés lenne belőle. Sose értettem miért nem lehet csak a gyerekeknek ajándékot venni és szólna a családról, nem pedig kényszerlátogatásokról azoknál is akiket évente kétszer ha látok.
Ez amúgy nem konkrét kérdés de pl nekem van egy barátnőm aki első ránézésre vesz valakinek valamit
- pl. Kávé kapszula kávéfőző nélkül.
- ami nekem furcsa amit már régóta eljátszik hogy kér konkrétan valamit , amit én megveszek neki de aztán látom hogy tovább ajándékozza másnak karacsonyra.
- A harmadik pedig amire szintén csak pislogok..ma eljött egy teára és látta hogy új vasalót vettem. Arról érdeklődött mennyibe kerül, gondoltam akar egyet , de nem , ki akarja nekem fizetni a saját vasalómat hogy ezt akkor tőle kaptam karácsonyra..én meg csak lestem, hogy mi van?
Nálatok vannak ilyen fura sztorik ? Mi volt a leggázabb amit kaptatok ? Nálatok van sértődés , mennyi stresszel jár az ünnepi készülődés?
Hárman vagyunk barátnők, az egyikük Németországban él. tavaly a másikkal együtt kiküldtünk neki csomagot, volt benne csomó apróság neki és a párjának is, meg a kutyusuknak is. Volt kérése is, hogy milyen naptárt vegyek neki, meg kézműves dolgot, azt is beletettük. Csak a csomag feladás 8ezer volt :D
Ő nem küldött semmit,mondván, tavasszal hazajönnek és majd akkor kapjuk meg.
Hazajöttek, mindketten egyformán kaptunk. 3 csomag nem búzalisztes tésztát és egy kis üveg pestót mellé. :)
Nem mondom hogy haragszom rá, de idén nem leszek már annyira igyekvő a doboza tartalmával kapcsolatban. ( mert természetesen idén is küldök neki valamit, tudom, hogy örül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!