Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám túltenni magam ezen a helyzeten? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tavaly decemberben összevesztünk a párommal, olyannyira, hogy közölte, szeretné, ha inkább elköltöznék. Ez január elején meg is történt.
Az, hogy együtt vagyunk-e vagy sem, nem teljesen egyértelmű, de én borzalmasan vagyok ebben a helyzetben.
Vele minden tökéletes volt, most viszont egy olyan oldalát látom, amit nem tudok hová tenni. Bármelyik pillanatban el tudnám magam sírni, és konkrétan nem merek egyedül maradni, mert nagyon rossz lelkiállapotban vagyok. A kapcsolat 1,5 évig tartott, 34 éves nő vagyok. Voltak már kapcsolataim, de ilyen rosszul még sosem voltam, és fogalmam sincs, hogyan jöjjek ki ebből a helyzetből.
Voltatok már hasonló szituációban, hogy egyszerűen nem tudtátok feldolgozni/túllépni rajta?
2023. jan. 28. 15:40
21/22 NTBS 

válasza:

Szerintem engedd el a saját érdekedben.
22/22 anonim 

válasza:

Szia! Ilyen férfit jobb, ha elfelejtesz! Àllj a sarkadra és menj ismerkedni! Egy ùj pasi föl fog dobni meglàtod! Fel a fejjel! Ne is ràgòdj ezen tovàbb! Ez a férfi nem Neked van szànva! Tovàbb kell lépned!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!