Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám túltenni magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám túltenni magam ezen a helyzeten? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tavaly decemberben összevesztünk a párommal, olyannyira, hogy közölte, szeretné, ha inkább elköltöznék. Ez január elején meg is történt.

Az, hogy együtt vagyunk-e vagy sem, nem teljesen egyértelmű, de én borzalmasan vagyok ebben a helyzetben.

Vele minden tökéletes volt, most viszont egy olyan oldalát látom, amit nem tudok hová tenni. Bármelyik pillanatban el tudnám magam sírni, és konkrétan nem merek egyedül maradni, mert nagyon rossz lelkiállapotban vagyok. A kapcsolat 1,5 évig tartott, 34 éves nő vagyok. Voltak már kapcsolataim, de ilyen rosszul még sosem voltam, és fogalmam sincs, hogyan jöjjek ki ebből a helyzetből.

Voltatok már hasonló szituációban, hogy egyszerűen nem tudtátok feldolgozni/túllépni rajta?

2023. jan. 28. 15:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát még nagyon friss a dolog, valakiknek hónapok, akár év(ék) kell(enek).

Le kell magadat foglalni, magadra koncentrálni, mást sajna nem tudok írni.

2023. jan. 28. 15:47
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Szóval félreismerted, és belátni a tévedést nehéz. Pláne elfogadni azt, hogy abban amit eddig hittél..valójában nincs.

sajnos nincs egy "delete" gomb az agyban, így nem lehet secc pecc kitörölni ami kellemetlen.

Szóval mint mindig mindenhol mindenkinek, marad az idő, az, hogy lefoglalja magát az ember....ha tartalmas az ember napja akkor kevesebb ideje van a problémákon rugózni amit úgysem fog tudni megváltoztatni.

De ha csak ül egy helyben egész nap...az hosszú kínkeserves időszak lesz...

És egy új szerelem sem jön csak úgy magától...kivétel ha belecsöppensz egy kútba és egy tündérvilágban találod magad :)

2023. jan. 28. 15:50
 3/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást! Igazából már nem tudom, hogy mi az igaz, és mi nem.... tényleg más ember valójában, vagy csak van egy ilyen oldala, vagy ezt én hoztam ki belőle, vagy csak ilyen időszaka van? Fogalmam sincs :( Teendőm lenne bőven, mindig le tudom magam foglalni, de most nem megy, dolgozni is alig bírok.

Időből sajnos nekem már nem sok van, 34 éves vagyok, és nagyon szeretnék gyereket, emiatt is szeretnék minél hamarabb jobban lenni. De már nem tudom, h mit akarok, vele családot alapítani, vagy mással...

2023. jan. 28. 16:01
 4/22 anonim ***** válasza:
79%

igen a gyerek már kicsit problémásabb dolog...de talán nem vele kéne gyereket csupán azért mert 34 éves vagy..gyerek sem fog örökké boldoggá tenni

vegyük a legjobb legrövidebb kapcsolatot...1 éven belül találsz valakit....megismerkedtek...1 éven belül összeköltöztök, még 1 év és jöhet a gyerek...szóval 37-38 évesen már anya lehetsz.

de persze 40 körül felett vagy van már gyereke a legtöbb embernek akkor is ha elvált, vagy nem akar már gyereket...

De sokan vannak egyedülállók akik még nem találtak megfelelő társat, és így gyerekük sem lett még...

2023. jan. 28. 16:06
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Még van pár éved megtalálni a gyereked apját, semmiképp ne vele, mert elbaszott egy életed lesz mellette. Azért nem teszed magad könnyen túl a helyzeten, mert az idővasfoga csócsál és ezt te is érzed, hogy már nem huszonéves vagy, akinek bőven van ideje hibázni.
2023. jan. 28. 16:11
 6/22 A kérdező kommentje:

Igen, valószínűleg ez is nagymértékben közrejátszik. Ő fiatalabb nálam 2 évvel, meg ő ugye pasi, tehát neki ilyen szempontból egyszerűbb. Mondjuk egy orvos ismerősöm mondta, hogy hiába gondolja azt a társadalom, hogy a pasiknak később is simán lehet gyermekük, és több idejük van erre, sajnos a számok nem ezt mutatják :(

Nektek is köszönöm a hozzászólásokat! Konkrét sztorik is jöhetnek, akár privátban is, hogy ki hogy jutott túl egy ilyen helyzeten, jól jönne valami remény, h nem esélytelen az életem.

2023. jan. 28. 16:55
 7/22 anonim ***** válasza:
46%
Az orvos ismerősöd kamuzott, hiába kevesebb a spermiumok száma a kor előrehaladtával, még mindig simán teherbe rakhat egy 45 éves egy nőt, talán nem sikerül első lövésből, de csak idő kérdése. Apám 50 évesen lépett le és alapított új családot, most van két mostoha tesóm, akik 20 és 17 évvel fiatalabbak nálam. Szóval az idő mérlege mindenképp a férfiak oldalára billen. Ezért is ildomosabb idősebb férfiakkal foglalkozni, akik fejben már érettek a családalapításra.
2023. jan. 28. 17:00
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

#7:Itt nem a spermiumok számán van a hangsúly, hanem azon mennyire fürgék.

Egy fiatal pasas sem képes utódnemzésre, ha lassúak az ebihalak. Mindegy mennyit lő ki.

2023. jan. 28. 17:05
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
8-as hány 50 éves nőt ismersz, aki gyereket vállalt? Én most hoztam fel az apámat példaként, most te jössz.
2023. jan. 28. 17:09
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

Addig míg nem lép a nő a menopauza a bármikor. Ismertem 30 éves nőt akit már emiatt nem lehetett gyermeke, de barátnőm édesanyja 45 évesen szülte.

De ha a férfi spermiumjai lassúak, akkor hiába van menstruációja a nőnek. Mindkettő félen múlik, nemcsak az egyiken.

2023. jan. 28. 17:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!