Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha ilyet találnátok a párotoknál?
Egy viseletes bevásárlólista, melynek végén az ex nő neve és egy összeg mint tartozás a barátom részéről.
Amikor megtaláltam egyből vittem elé, hogy legyen szíves megmagyaráni ezt. Ledöbbent, elismerte hogy az ő kézírása az egész, de már ezer éves fecni, nem is érti hogy találtam meg.
Kérdeztem miért kell még mindig erre a nőre utaló jeleket találnom, mikor már több mint 2 éve elköltözött ebből a házból, hát ő nem tudja.
Lenyeltem a dühömet és elmentem aludni.
Hülye helyzet, ezért is kérnék véleményt ki mit gondolna ilyen szituációról?
Nem ruhazsebben találtam, hanem a konyha asztalon lévő díszkosárban, amit csak egy hónapja vásároltam.
Nyilván túlhisztizem persze, viszont másnap meg a vendégágy alatt találtam eldugva az ex cuccait, amiről fogalmam se volt eddig. Elmondhatta volna bármikor ezeket nem kellett volna sunyizni.
#6:
Leülnék vele beszélgetni, hogy miért tartja meg az ex cuccait, ha azért mert értékesek, vagy emlékként tekint rájuk az oké, de ha ő iránta érez még valamit, ami abból jön le, hogy téged hanyagol, akkor szakítanék, mert nem vagyok pótlék, vagy ugródeszka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!