Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakvónak kellene lennem?
Nos van egy 1,5-2 hónapos kapcsolatunk.
A lényeg hogy vannak fiú barátai. Tudják hogy vagyok neki.
Viszont pl. Közösségi platformon nem vállalt fel (kapcsolatban vagyunk nincs kitéve,egyszer kiraktam random és lenis szedte azzal magyarázva hogy nem szeretné azt hogy gyorsan bele megy,aztán lehet 1-2 hónap és gatya)
Bármiben megjelölöm,pl közös vacsi stb nincs neki kint,egyszerűen eltűnik.
Jelenleg elment a Fővárosba,bizonyos műtét miatt (Szépészeti) és hát had ne mondjam egy fiú “barátja”viszi-hozza,akinek amúgy van felesége is.
El küldte a beszélgetést hogy mit beszél vele (egy részlet) szóval nem tudom..
+ha kap bármi üzenetet akkor a felugró értesítés le van némítva,tehát hogy kitől mit kap azt még addig sem látom
Viszont sok helyre,kirándulni stb együtt megyünk,és látszik vagy legalábbis érzem hogy szeret de valami mintha nem lenne oké..
Srácok/csajok őszintén ez normális? Vagy ennyire betegesen féltékeny tipus lennék??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!