Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne mások véleménye a következővel kapcsolatban: Három éve vagyok a párommal, és nem vesz nekem semmit. A kérdés vajon miért?
Ez magában nem lenne gond, mert az exem az 5 éves kapcsolatunkban sem vett szülinapi/ karácsonyi ajándékon kívül ezt azt -és nem is vártam el. DE.
A párom az előző barátnőjének a világon mindent megvett.
Tele volt kizárólag baromi drága ruhákkal és táskákkal. (300 eurós MK és Hugo Boss …)
És fele ennyit sem várok el, de azért ha látja, hogy nekem pl egy jó nadrágom nincs, akkor engem miért nem ajándékoz meg eggyel?
Meg már nem egyszer előfordult, hogy azt mondta:
“A hétvége után kapsz egy
ilyen-olyan pulóvert”
aztán pedig csak nem vett.
A két gyerköcének viszont szintén heti- kétheti rendszerességgel rendel drága ruhákat.
Amit nem értek hogy a régi nö anno, meg a gyerekei miért, én meg vajon miért nem?
Szerintem is tanult a korábbi esetből. Bánja, hogy a volt nőnek vett, de azon már változtatni nem tud, így te nem kapsz.
A gyerek az teljesen más, ne is hasonlítsd magad hozzá.
Miert az bűnhődik aki szeret egy masik miatt aki nem szerette?
Komolyan nem lehet rá számítani az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!