Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális,ha 3 napja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális,ha 3 napja nem beszélünk már a párommal? Vajon ő szeret-e még?

Figyelt kérdés
Összebalhéztunk a párommal,kígyót -békát ordibáltunk egymásra.Viszont folyton látja a napomat,ahol idézetekkel célozgatok rá,de lassan 3 napja nem is beszéltünk egy szót sem. Vajon szeret-e még?

2023. jan. 27. 13:17
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
Hat meg hazavitt toluk es mondta hogy hagyjam beken orokre meg o ideges ram es nem nem szamit mar hogy szeret-e..
2023. jan. 27. 19:12
 42/56 A kérdező kommentje:
Amikor elmondtam neki az erzeseimet,hogy hatha megbocsajt nekem.Nem hatotta meg.Ugyanugy mennem kellett.
2023. jan. 27. 19:12
 43/56 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem akkor ennek annyi.
2023. jan. 27. 19:23
 44/56 anonim ***** válasza:
2023. jan. 27. 19:26
 45/56 anonim ***** válasza:
70%

Tipikus manipuláció. Nem érezted, hogy törődik veled? Ez nem a saját gondolatod. Ezt ő akarta elérni, hogy gondold. Ha törődött volna veled, akkor elment volna arra a kirándulásra.

Az arányok egyébként sem egyenlőek. Neked rosszul esik, hogy nem mentetek közös programra. Ő meg olyan stílusban szól hozzád, ami nem, hogy a szerelmünkkel nem engedhető meg, de még akit utál az ember, azzal is csak ritkán beszél így. Még ha hibáztál is, belőled a szerelem és a ragaszkodás szólt, belőle meg az agresszivitás és arrogancia. Itt neki kéne utánad futnia, és nem fordítva.

2023. jan. 27. 19:30
 46/56 anonim ***** válasza:
15%

"Ha törődött volna veled, akkor elment volna arra a kirándulásra."

Azért ez nem így működik, gondolom dolgozik, te azt hiszed, hogy a szabit csak úgy osztogatják? Van úgy, hogy hiába szólsz időben a munkatarsnak súlyosabb gondja van mint kirándulás és előnyt élvez. Akármi közbejöhet.

2023. jan. 27. 19:33
 47/56 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező írásából nekem nem úgy tűnik, hogy random gondolt egyet egyik nap, hogy másnap délelőtt 10-kor menjenek ide meg oda.
2023. jan. 27. 20:01
 48/56 anonim ***** válasza:
70%
#46: Nekem sem tűnt úgy, hogy konkrét időpont lett volna. Egyszerűen nem akart vele menni, és nem időhiány, vagy a munka miatt.
2023. jan. 27. 20:06
 49/56 anonim ***** válasza:
18%

Azért írtam, hogy ez nem csak úgy van, hogy csettintünk azt a másik ugrik még akkor sem ha hétvégéről lett volna szó, mert az ember pihenni is akar és más feladatai is vannak munkán kívül.

Arról nem is beszélve kérdező, hogy a gondokat nem lehet szőnyeg alá söpörni programokkal HA nem beszélgetek el orditozas nélkül arról, hogy mi a tré, hol csúszott el a lista.

Egyszerűen elege van belőled, nem szerelmes már és valahol megértem. Természetesen ő sem hibátlan, de ő legalább belátta, hogy kár vesztegetni az időt egy toxikus kapcsolatban.

2023. jan. 27. 20:06
 50/56 anonim ***** válasza:
71%

Semmi olyanról nem volt szó, amiket te most felhoztál. Hol írta azt, hogy programokkal akarta a szőnyeg alá söpörni a problémákat? Sehol. Hol írta, hogy szervezési problémák lettek volna? Sehol.

Mint ahogy arról sem esett szó sehol, hogy minden szabadideje felett rendelkezni akart volna.

Egy valamire való kapcsolat meg nem csak abból áll, hogy ülnek otthon egymást bámulva.

2023. jan. 27. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!