Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális,ha 3 napja nem beszélünk már a párommal?
Vajon ő szeret-e még?
Eközben meg sokan bármit megadnának, ha lenne valaki, akivel szerethetnék egymást. De általában nem ő kell, hanem az ilyen alakok.
2023. jan. 27. 14:37
"Meg az en szamlamra is felirhato sok minden"
Tipikus önhibáztatás, csak hogy magadnak megmagyarázd, miért békülsz ki ilyennel.
Csak gyereket ne b@sszattok össze ilyen kapcsolatba, egy másik emberi lény ne szenvedjen miattatok.
2023. jan. 27. 14:50
Nem szeret, remélem nem jöttök össze soha!
2023. jan. 27. 15:53
Mindig az a főnök aki először mondja a másikra hogy hisztizik. Ha egyik se él ezzel az eszközzel, akkor egyenrangú a kapcsolat. De mondjuk mivel a kapcsolatok minimum fele nem egyenrangú, ezért néhányan mérlegelnek pl: de legalább nem ver részegen, mondjuk ez kb az egyetlen ami még a leuralásnál is rosszabb.
2023. jan. 27. 16:33
25/56 A kérdező kommentje:
Hat en rugdostam meg a cuccait meg hasonlo
Szoval en kezdtem
Egyebkent nagyon beteges ha azert siettem a buszmegalloba hogy lassam ot ahogy hazaindul?:)))))
26/56 A kérdező kommentje:
A remelem hogy nem jottok ossze kivanonak hasonlo szepeket kivanok.
Szerintem ez nem most kezdődött, ennek már mélyebb gyökerei kellett hogy legyenek. ez meg egyébként sem ok sem a szakításra, sem a becsmérlésre.
2023. jan. 27. 16:54
Hát de biztos nem azért rugdostad a cuccokat mert focizni akartál és nem volt otthon labda. Hanem valami bajod volt, vagy vele vagy magaddal. Ha magaddal, akkor a te hibád, hogy szegény cuccain vezetted le, akkor bocsánatot kérhetsz. Ha vele, és ő nem vette komolyan, akkor nincs miért bocsánatot kérned, keress mást akkor.
2023. jan. 27. 16:58
"A remelem hogy nem jottok ossze kivanonak hasonlo szepeket kivanok."
Kívanj csak, de én nem vagyok te kezdjük ott, nem könyörgöm olyan pasinak, aki le se tojja a fejem és olyan sem vagyok, aki mérgében a cuccait rugdossa, vagy átkozza, hogy pusztuljon meg...
Undorító a viselkedésed és nem csodálkozom, hogy hozzád sem szól, rosszak vagytok egymáshoz, de te még túl is lősz a célon azzal amit művelsz hisztidben.
2023. jan. 27. 17:56
29 Te sokkal agresszívabb vagy mint a kérdező pedig ő is az :)
2023. jan. 27. 18:16
Kapcsolódó kérdések: