Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális,ha 3 napja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális,ha 3 napja nem beszélünk már a párommal? Vajon ő szeret-e még?

Figyelt kérdés
Összebalhéztunk a párommal,kígyót -békát ordibáltunk egymásra.Viszont folyton látja a napomat,ahol idézetekkel célozgatok rá,de lassan 3 napja nem is beszéltünk egy szót sem. Vajon szeret-e még?

2023. jan. 27. 13:17
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
79%
Eközben meg sokan bármit megadnának, ha lenne valaki, akivel szerethetnék egymást. De általában nem ő kell, hanem az ilyen alakok.
2023. jan. 27. 14:37
 22/56 anonim ***** válasza:
69%

"Meg az en szamlamra is felirhato sok minden"

Tipikus önhibáztatás, csak hogy magadnak megmagyarázd, miért békülsz ki ilyennel.

Csak gyereket ne b@sszattok össze ilyen kapcsolatba, egy másik emberi lény ne szenvedjen miattatok.

2023. jan. 27. 14:50
 23/56 anonim ***** válasza:
68%
Nem szeret, remélem nem jöttök össze soha!
2023. jan. 27. 15:53
 24/56 anonim ***** válasza:
32%
Mindig az a főnök aki először mondja a másikra hogy hisztizik. Ha egyik se él ezzel az eszközzel, akkor egyenrangú a kapcsolat. De mondjuk mivel a kapcsolatok minimum fele nem egyenrangú, ezért néhányan mérlegelnek pl: de legalább nem ver részegen, mondjuk ez kb az egyetlen ami még a leuralásnál is rosszabb.
2023. jan. 27. 16:33
 25/56 A kérdező kommentje:

Hat en rugdostam meg a cuccait meg hasonlo

Szoval en kezdtem

Egyebkent nagyon beteges ha azert siettem a buszmegalloba hogy lassam ot ahogy hazaindul?:)))))

2023. jan. 27. 16:50
 26/56 A kérdező kommentje:
A remelem hogy nem jottok ossze kivanonak hasonlo szepeket kivanok.
2023. jan. 27. 16:50
 27/56 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez nem most kezdődött, ennek már mélyebb gyökerei kellett hogy legyenek. ez meg egyébként sem ok sem a szakításra, sem a becsmérlésre.
2023. jan. 27. 16:54
 28/56 anonim ***** válasza:
31%
Hát de biztos nem azért rugdostad a cuccokat mert focizni akartál és nem volt otthon labda. Hanem valami bajod volt, vagy vele vagy magaddal. Ha magaddal, akkor a te hibád, hogy szegény cuccain vezetted le, akkor bocsánatot kérhetsz. Ha vele, és ő nem vette komolyan, akkor nincs miért bocsánatot kérned, keress mást akkor.
2023. jan. 27. 16:58
 29/56 anonim ***** válasza:
25%

"A remelem hogy nem jottok ossze kivanonak hasonlo szepeket kivanok."

Kívanj csak, de én nem vagyok te kezdjük ott, nem könyörgöm olyan pasinak, aki le se tojja a fejem és olyan sem vagyok, aki mérgében a cuccait rugdossa, vagy átkozza, hogy pusztuljon meg...

Undorító a viselkedésed és nem csodálkozom, hogy hozzád sem szól, rosszak vagytok egymáshoz, de te még túl is lősz a célon azzal amit művelsz hisztidben.

2023. jan. 27. 17:56
 30/56 anonim ***** válasza:
34%
29 Te sokkal agresszívabb vagy mint a kérdező pedig ő is az :)
2023. jan. 27. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!