Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális,ha 3 napja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális,ha 3 napja nem beszélünk már a párommal? Vajon ő szeret-e még?

Figyelt kérdés
Összebalhéztunk a párommal,kígyót -békát ordibáltunk egymásra.Viszont folyton látja a napomat,ahol idézetekkel célozgatok rá,de lassan 3 napja nem is beszéltünk egy szót sem. Vajon szeret-e még?

2023. jan. 27. 13:17
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
0%
Szülői mintha milyen volt otthon? Nem hasonló, mint amiben most élsz??
2023. jan. 27. 14:13
 12/56 A kérdező kommentje:
Enis hulyen viselkedtem de szeretem ot nagyon es megtudnek neki bocsajtani
2023. jan. 27. 14:21
 13/56 A kérdező kommentje:
Meg az en szamlamra is felirhato sok minden
2023. jan. 27. 14:22
 14/56 anonim ***** válasza:
80%
Van, amin már nem érdemes erőlködni. Ez már nem kapcsolat, és jó ideje már nem is volt az. Legtöbbször az emberben csak azután tudatosul, hogy baj van, amikor már az tényleg visszafordítható. Nálatok nem most kezdődött a probléma. Már jó rég túlléptetek azon a ponton, ahol az még helyrehozható lenne. Már ha egyáltalán helyrehozható lett volna, mert ez sem biztos. Egy párkapcsolathoz két ember kell, és ha csak az egyikben van meg az igyekezet, meg a tisztelet a másik felé, akkor az eleve halálta volt ítélve.
2023. jan. 27. 14:24
 15/56 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs halalra itelve

O sem vette le hogy kapcsolatban vagyunk igy hiszek benne hogy azert hianyzok neki meg kedden meg a veszekedes elott csokoloztunk:))

2023. jan. 27. 14:26
 16/56 anonim ***** válasza:
80%
Tényleg ez az egyetlen szóba jöhető férfi a vármegyében?
2023. jan. 27. 14:27
 17/56 anonim ***** válasza:
63%

"Meg az en szamlamra is felirhato sok minden"

Tipikus önhibáztató magatartás. Ahogy írták előttem, Stockholm szindróma. Ez nem szerelem, ez beteges kötődés, dominanciaharc, manipuláció. Elérte, hogy az ő sarát is magadra vedd. Te pedig magadra is veszed, és még te könyörögsz neki, meg magadat hibáztatod, amiért téged, meg a családodat savazott. Ne legyél hülye! Ha kell, kérd szakember segítségét, de ennyire ne alázkodj meg!

2023. jan. 27. 14:28
 18/56 anonim ***** válasza:
29%
Vármegyeházán s széles-e határban
2023. jan. 27. 14:29
 19/56 anonim ***** válasza:
69%
Én meg remélem, hogy vége van. Ha kibékültök, akkor ugyanez fog folytatódni, csak eggyel több lehetősége lesz zsarolni és manipulálni, te pedig még több időt b@szol el a drága életedből arra, hogy egy arogáns véglény mellett tetszelegj. Ahelyett, hogy lezárnád, kihevernéd, és keresnél valakit, aki tényleg szeret, és megbecsül. Aki nem megbánt, hanem vigasztal. Aki ha sz@r a kedved, akkor nem ordibálni kezd, hanem megkérdezi: mi a baj? És amiben tud, segít. Észreveszed egyáltalán azokat a férfiakat, akik értékelnek/értékelnének, és nem dominálni akarnak fölötted?
2023. jan. 27. 14:33
 20/56 anonim ***** válasza:
70%
#16: Helyesen: "férfi". Idézőjelben.
2023. jan. 27. 14:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!