Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális,ha 3 napja nem beszélünk már a párommal? Vajon ő szeret-e még?
Egyikőtök se érett egy kapcsolatra + nem illettek össze.
"Idézetekkel célozgatok"
Mi vaaan?? Mi ez valami óvoda ??
Nem tudjátok megbeszélni a konfliktust, helyette hőbörögtök, megy a cirkusz. Ennek mi értelme?
És te "szereted"? Milyen szeretet meg szerelem? Fingotok nincs. Aki szeret valakit nem ordít kígyót békát.
Ha valakivel ennyire eldurvul a vita, hogy ész nelkül megy az ordibálás ott meg kell szakítani a kapcsolatot.
Ha ennyire nem tudsz valakivel közös nevezőre jutni, akkor mit vársz?
Ez nem szerelem. Dominanciaharc, ahogy az első írja. Kié az utolsó szó, ki bírja tovább, hogy nem ír stb
Egymás energiáját b@sszátok a gyerekes játékra. Ahelyett, hogy keresnétek olyat, akivel összeillettek.
A legrondabbakat,meg hogy pusztuljon
O szerinte egy harpia vagyok meg egy idiota ezt mondta az anyjanak rolam
Meg sokat hisztizem allitasa szerint
Viszont en szenvedek nelkule.. irom napok ota egy naploba hogy mit szeretnek neki mondani
"Szeretnem ha egyszer megertene hogy szeretem ot"
Te szereted őt. Talán meg is érti. De ő nem szeret téged.
"O szerinte egy harpia vagyok meg egy idiota ezt mondta az anyjanak rolam"
Az ilyen "embert" kerülni kell, nem pedig visszakönyörögni magad hozzá. Az alapvető tisztelet és megbecsülés hiányzik belőle, amire egy igazi kapcsolatot lehetne építeni. Ha ez nincs meg, akkor nincs miről beszélni.
"Meg sokat hisztizem allitasa szerint"
Aki szeret, az olyannak szeret, amilyen vagy.
Nem normális, de én nem is nevezném a párodnak.
Nem fogom megérteni, miért nem keresel inkább egy olyan férfit, aki képes megbecsülni? Mit lehet egy ilyenben szeretni? Ha velem valaki így viselkedne, az utolsó pillanat volt, hogy beszéltem vele. Egy pszichológust nem akarsz felkeresni? Nagyon nincs rendben az önértékelésed, és még Stockholm-szindróma is lehet a háttérben. Le merem fogadni, hogy ő egy manipulatív személy, és mindig is problémák voltak a kapcsolatotokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!