Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális,ha 3 napja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális,ha 3 napja nem beszélünk már a párommal? Vajon ő szeret-e még?

Figyelt kérdés
Összebalhéztunk a párommal,kígyót -békát ordibáltunk egymásra.Viszont folyton látja a napomat,ahol idézetekkel célozgatok rá,de lassan 3 napja nem is beszéltünk egy szót sem. Vajon szeret-e még?

2023. jan. 27. 13:17
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
26%

30

Igen? Azert, mert tényeket közöltem miszerint atkozta a párját, vagy rugdosta a cuccait? Vagy az a gond, hogy nem vennék részt egy mérgező kapcsolatban?^^

2023. jan. 27. 18:21
 32/56 anonim ***** válasza:
60%

Az korántsem biztos, hogy ő kezdte. Sok (akár verbálisan, akár fizikailag) bántalmazó kapcsolatban az áldozat magára vállal mindent. Nem nehéz elképzelni, hogy miután a bántalmazó fél porig alázta őt, ő felindultságában belerúgott egyet valami holmijába. Ami persze olaj volt a tűzre, és a másik fél csak erre várt, hogy ezt is a fejéhez vághassa.

Ez a kapcsolat mérgező, csak épp a lány az, akit folyamatosan mérgeznek. Erre utal a viselkedésének az alakulása is. Az, hogy folyamatosan magát ostorozza, közben meg elkeseredetten próbál mindenbe egy kis reményt belelátni, egyszerűen így nem áll össze a kép. Ha ő lenne a mérgező fél, akkor nem így viselkedne. Az elején, amikor még frissek voltak a történések, akkor hellyel-közzel elmondta az igazat. A "barátja" lenézte őt, de jól manipulálta, hogy még akkor benne keltsen bűntudatot. Aztán ahogy telt az idő, amikor már a sérelmek egyre távolibbak lettek, a kérdező úgy mondta egyre inkább azt, amit a "barátja" belenevelt. Pár nap, és már azt fogja írni, hogy igazából a barátja semmit nem is tett, ő egy áldott jó ember, stb. Az érzelmileg eltiport, manipulált emberek szoktak így viselkedni.

2023. jan. 27. 18:41
 33/56 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha írnál konkrét esetet miért balheztok és ki kezdi, mert ez hiányos és az ember nem tud segíteni.
2023. jan. 27. 18:52
 34/56 A kérdező kommentje:

En kezdtem a balhet amiert nem ereztem h torodik velem

Rosszul kommunikaltam le

Rossz hangsullyal es nem megfeleloen

2023. jan. 27. 18:56
 35/56 anonim ***** válasza:
Miért érzed, hogy nem törődik veled?
2023. jan. 27. 19:01
 36/56 A kérdező kommentje:
Nem mentunk el akkor kirandulni mikor en szerettem volna:)
2023. jan. 27. 19:06
 37/56 A kérdező kommentje:
Azt mondta h neki elege van a folytonos veszekedesbol es kvara elege van belolem es gyulol meg hogy mar nem szeret… szivembe dofott egy kesz
2023. jan. 27. 19:07
 38/56 A kérdező kommentje:
Kest*
2023. jan. 27. 19:07
 39/56 A kérdező kommentje:
Utana azt mondta,hogy merges ram,de nagyon.
2023. jan. 27. 19:08
 40/56 anonim ***** válasza:

És még? Több példa kellene.

Mit mondott stb.

2023. jan. 27. 19:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!