Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális,ha 3 napja nem beszélünk már a párommal? Vajon ő szeret-e még?
30
Igen? Azert, mert tényeket közöltem miszerint atkozta a párját, vagy rugdosta a cuccait? Vagy az a gond, hogy nem vennék részt egy mérgező kapcsolatban?^^
Az korántsem biztos, hogy ő kezdte. Sok (akár verbálisan, akár fizikailag) bántalmazó kapcsolatban az áldozat magára vállal mindent. Nem nehéz elképzelni, hogy miután a bántalmazó fél porig alázta őt, ő felindultságában belerúgott egyet valami holmijába. Ami persze olaj volt a tűzre, és a másik fél csak erre várt, hogy ezt is a fejéhez vághassa.
Ez a kapcsolat mérgező, csak épp a lány az, akit folyamatosan mérgeznek. Erre utal a viselkedésének az alakulása is. Az, hogy folyamatosan magát ostorozza, közben meg elkeseredetten próbál mindenbe egy kis reményt belelátni, egyszerűen így nem áll össze a kép. Ha ő lenne a mérgező fél, akkor nem így viselkedne. Az elején, amikor még frissek voltak a történések, akkor hellyel-közzel elmondta az igazat. A "barátja" lenézte őt, de jól manipulálta, hogy még akkor benne keltsen bűntudatot. Aztán ahogy telt az idő, amikor már a sérelmek egyre távolibbak lettek, a kérdező úgy mondta egyre inkább azt, amit a "barátja" belenevelt. Pár nap, és már azt fogja írni, hogy igazából a barátja semmit nem is tett, ő egy áldott jó ember, stb. Az érzelmileg eltiport, manipulált emberek szoktak így viselkedni.
En kezdtem a balhet amiert nem ereztem h torodik velem
Rosszul kommunikaltam le
Rossz hangsullyal es nem megfeleloen
És még? Több példa kellene.
Mit mondott stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!