Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bunkó vagyok, hogy nem szoktam megkínálni?
Tegnap este volt egy kis vita a barátnőmmel. Néztük a tv-t, elővettem egy zacskó gumicukrot, és elkezdtem enni. Már kb. a felénél tartottam, amikor azt mondta a barátnőm, hogy azért csendben megjegyzi, hogy elég önző vagyok, és folyton ezt csinálom... mármint, hogy soha nem kínálom meg semmiből, ez már sokadszorra fordul elő, és baromi udvariatlan dolog, ráadásul ő mindig mindenből megkínál.
Ez igaz, ő tényleg meg szokott, viszont ez tényleg akkora gond? Gondoltam ha kér, szól, nyilván nem fogom azt mondani, hogy nem kaphat.
Valóban én vagyok a bunkó, vagy felfújja a dolgot?
Igen, bunko voltal es hidd el, nem mondta csunyan, en pl sokkal csunyabban mondtam volna.
Bar nalunk sem kell megkinalni/megkerdezni, alap, hogy kozos minden, es ugy altalaban kozepre is rakjuk a dolgokat. Nem lehet, hogy te odahuztad magadhoz mintha csak a tied lenne es ezert hitte h o nem vehet belole?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!