Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljön egy ismeretlen fiú szexelni. Ilyenkor illik vmi harapnivalóval megkínálni?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mivel? Illetve inni? (alkohol kilőve)2014. júl. 31. 08:21
1/14 anonim válasza:
persze , osztriga, kaviár, zsiroskenyér pcalpörkölt,homár,kecskesajt
2/14 Koplárovics Béci válasza:
Attól is függ, hogy mennyit fizet.
3/14 anonim válasza:
Szerintem fölösleges, csak térjetek a lényegre.
4/14 anonim válasza:
Dugni megy, nem kajálni! Felesleges készülni kajával!
7/14 anonim válasza:
én van mikor eszek szex után . de ha csak ku rv@ vagy akkor nem kell kaja , ha barátilag keféltek akkor meg kinálhatod (legyen otthon sör)
8/14 anonim válasza:
Szerintem egy kávé legyen, de ennyi...A férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út, de ha jól értem te nem a szívéhez akarsz eljutni...:P
9/14 anonim válasza:
8-as bizti csak elírás volt a farkához akar eljutni...
:DD
:DD
10/14 anonim válasza:
én ilyen esetben azt szoktam csinálni, hogy mivel ő veszi a gumit( ami mondjuk 1200 Ft), így veszek egy pezsgőt kompenzálásul, nálatok alkohol kizárva. Akkor a szex előtt/után rendeljetek egy pizzát és fizesd te:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!