Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg bunkó vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bunkó vagyok, hogy nem szoktam megkínálni?

Figyelt kérdés

Tegnap este volt egy kis vita a barátnőmmel. Néztük a tv-t, elővettem egy zacskó gumicukrot, és elkezdtem enni. Már kb. a felénél tartottam, amikor azt mondta a barátnőm, hogy azért csendben megjegyzi, hogy elég önző vagyok, és folyton ezt csinálom... mármint, hogy soha nem kínálom meg semmiből, ez már sokadszorra fordul elő, és baromi udvariatlan dolog, ráadásul ő mindig mindenből megkínál.

Ez igaz, ő tényleg meg szokott, viszont ez tényleg akkora gond? Gondoltam ha kér, szól, nyilván nem fogom azt mondani, hogy nem kaphat.

Valóban én vagyok a bunkó, vagy felfújja a dolgot?

2023. jan. 27. 08:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszi 10-es, ez jó!
2023. jan. 27. 09:21
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Paraszt vagy.
2023. jan. 27. 09:44
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Jó azért "ne kövezzük már meg" mert nem kínálta meg a barátnőjét gumicukorral.

A lényeg kérdező hogy jogosan jegyezte ezt meg a barátnőd.

Te meg ismerd el hogy figyelmetlen voltál, kérj tőle bocsánatot és vigyél neki egy zacskó ugyanolyan cukrot ajándékba, hogy kicsit kedveskedj neki..

És ezentúl ne felejtsd el megkínálni se. 🙄

2023. jan. 27. 09:50
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

Téged nem tanítottak meg arra, hogy illik megkínálni a másikat?

Neked természetes és elfogadod, de neked eszedbe se jut?

Hol élsz te?

Nem kínálgatni kéne egyébként sem, hanem kitenned középre, közétek. Az lenne a természetes!

2023. jan. 27. 09:52
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Bunkesz vagy egyértelműen.
2023. jan. 27. 10:10
 16/23 anonim ***** válasza:
87%

Jó azért nem kell ebből akkora tragédiát csinálni. Valami zavarja, szólt, és ez önmagában egy tökjó dolog. Te meg odafigyelsz ezentúl. Ajándék gumicukor helyett inkább jelezd neki, hogy örülsz, hogy szól, ha gond van, és ezt nagyraértékeled. Legyen szó bármiről.

Az meg innentől legyen alap, hogy megkínálod. Aztán probléma megoldva. A lényeg, hogy lássa a változást, és ne az legyen, hogy egy hét múlva elfelejted. Akkor legközelebb lehet, hogy nem szól, akkor se, ha komoly gond van.

2023. jan. 27. 10:28
 17/23 anonim ***** válasza:
13%

Semleges.

Ő úgy működik, te így.

Én mindenböl egyből megkínálok mindenkit, de amikor valaki soha se csinálja, észre se veszem. Ő olyan. Ha kér, kérjen és kap. Nem arról van szó, hogy nem szereted, nem akarsz osztozkodni, hanem nem gondolsz arra, hogy megkínáld.

Első 25 évemet kb úgy éltem le, hogy semmivel se kínáltam meg senkit. A szerelmemet sem semmiből. Amint kért bárki, egyből adtam és mondtam, hogy csak nyugodtan amennyit akarnak ha láttam rajtuk, hogy illedelmeskedni akarnak.

Beszéljétek meg.

2023. jan. 27. 11:04
 18/23 anonim ***** válasza:
79%
Nemtom, nálunk tök evidens, hogy ha egyikünk odaül egy zacskó valamivel a másik mellé a kanapéra, akkor a másik is vehet belőle, nem kell külön mondani vagy kérni. Ő ezek szerint nem így működik.
2023. jan. 27. 12:50
 19/23 anonim ***** válasza:
35%
Gondolom nem egy félénk 11 évessel jársz. Felnőtt nő, nyissa ki a száját ilyenkor is és használja beszédre is. Senki nem gondolatolvasó. Engem pl kifejezetten zavar,ha kínálgatnak. Nem vagyok fogyatékos. Ennyi erővel találd ki azt is, hogy mit kell hoznod neki a boltból, anélkül, hogy mondaná? Az ilyen nők csak veszekedni akarnak és elégedetlenkedni mindennel. Figyeld csak meg. Sajnos hosszú évek tapasztalatából tudom már mi ez...
2023. jan. 27. 20:38
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez tényleg bunkóság. Pláne úgy, hogy ő meg szokott téged.
2023. jan. 28. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!