Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok nem szokás megkínálni enni/innivalóval azt, aki bemegy hozzátok?
Nem. Jöttök lesztek,hoztok esztek :D
De,amúgy igen.
Miért,ez ritka?
Barátnőméknél nem szokás.
Nekek ennyi elég is volt, hogy utáljam a szüleit.:D
Bemegyek, épp esznek és annyit nem mondanak, hogy igyál egy pohár vizet.
Persze nem kellet volna,de akkor is.
Ki beszélt itt ebédidőről?
Amúgy is a barátnőmet vittem haza pár cuccáért.
Mikor először voltan a pároméknál, akkor az apja mondta, hogy ha enni szeretnék szolgáljam ki magam nyugodtan, mert ők nem fognak úgymond körbeugrálni, egyek bármit, amit szeretnék. Ne legyek szégyenlős. Ők ilyenek, de nem volt gond nekem. Ha volt kinn étel az asztalon, akkor kérdezték kérek-e belőle, de a többit, ha olyan volt a hűtőben megtalálom. Hiába voltam/vagyok vendég, sokat dolgoznak és ennyit én is megtehetek. Amúgy nagyon jó fejek és lazák.
Szóval, ha úgy vesszük megkínáltak, csak önkiszolgálósan.
És jól esett, hogy így fogadtak.
Bár igaz mikor mentem, nem csak felugrottam, hisz elég messzi laknak, vagy mikor haza látogatunk akkor több időre megyünk.
Az attól függ ki és hogy jön hozzánk. Ha tudom vendégünk lesz, készülök(nem tartunk kínálni valót-rágccsát, se kenyeret-felvagottat, se üdítőt) ha csak beesik valaki, akkor pedig kérjen ha szomjas, ha éhes elmondom kb mennyi még mire kész az étel.
Ha már a gyerekeimhez járnak át ilyen olyan viszonyú barátok ismerősök, megismerhetik mi merre a konyhába. Pláne a barát és a barátnő, aki elvileg csaladtagnak készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!