Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok nem szokás megkínálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok nem szokás megkínálni enni/innivalóval azt, aki bemegy hozzátok?

Figyelt kérdés

2015. jún. 5. 01:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem lennék olyan bunkó, hogy beállítok valahova és elvárjam, hogy még etessenek is.

Más egy ebéd meghívás például, vagy ha egy családtag jön.

2015. jún. 5. 12:30
 22/30 anonim ***** válasza:
83%

Mit kellett volna mondaniuk?

Ennyi erővel neked kellett volna elnézést kérni, hogy épp kaja közben zavartátok őket..

Én pl. ha a nagyszüleimhez megyek át, és kajálnak, akkor elnézést kérek, hogy rosszkor jöttem, mert nem szokás a másikat ebédnél/vacsinál zavarni, ha amúgy nem vagyok hivatalos és most hiába vagyok az unokájuk.

Egyébként meg ha éhes, szomjas vagy, akkor miért nem kérdezted meg, hogy kaphatnál e egy pohár vizet, meg pár falatot, mert éhen szomjan halsz.

Ha csak 2 percre ugrotok fel, akkor miért kérdezzen meg?! Tán le akartatok ülni? Nem. Siettetek? Igen. Akkor?

Én inkább a kedves szülőket sajnálom, hogy ilyen vej-jelöltjük van...

Ezért utálni a szülőket..

Ahány ház annyi szokás, és ebben semmi bunkóság nincs.

Kíváncsi lennék, hogy nálad mi szokás és mi nem..biztos lenne olyan, ami nálam alapvető, neked meg eszedbe se jutna. Ezért utáljalak?!

2015. jún. 5. 19:17
 23/30 A kérdező kommentje:

Nem egészen arról szól ez az egész.

Én arra lettem nevelve, ha bejön valaki hozzánk, kínáljam meg enni/innivalóval.

Úgy néz ki nálatok teljesen mások a szokások...

Tárgytalan.

Köszönöm a válaszokat.

2015. jún. 5. 20:16
 24/30 anonim ***** válasza:

Ez nem szokás, hanem logika. Ha mentek valahova, pakoltok a barátnőddel, akkor minek zavarjanak azzal, hogy "gyere ülj már ide ebédelni" miközben mindenki tudja, hogy úgysem fogtok maradni.

Te sokkal szánalmasabb vagy náluk, ha emiatt megutálsz két számodra tök idegen embert, akikről semmit sem tudsz.

2015. jún. 5. 20:49
 25/30 anonim ***** válasza:

hülye ez a 79,mi az hogy a gyerek megy vendégségbe, aztán annyit nem mondanak hogy kérsz valamit?:D én is felháborodnék

mondjuk nálam azt nem nehéz elérni

az én exem szülei,mocsok emberek voltak,mégis megkínáltak üdítővel.Annyi volt beléjük nevelve.

2015. jún. 5. 20:54
 26/30 anonim ***** válasza:

Egy vendégség megint más.

Ha csak pár percre beugrik egy ismerős, akkor maximum üdítővel szoktuk megkínálni.

Ha valaki váratlanul betoppan ebédidőben pár percre valamiért, nem szoktuk ebéddel kínálni, van, hogy csak két személyre főzünk, adnánk oda neki a félig kievett tányérunkat, hogy nesze, fiam, egyed!

Tehát ha váratlanul beállítok valahova, ahol nem is vagyok családtag és nem is maradok huzamosabb ideig, én sem fogok a falnak menni, mert nem adtak kaját.

2015. jún. 5. 21:04
 27/30 A kérdező kommentje:

Itt már úgy lettem beállítva,hogy követelem a kaját...

Nem erről van szó.

Hozzám, ha bejönnek (főleg ők), az az első, hogy megkínálom őket.

És szívesen adom, ha kell nekik, az ennivalót sajnálni a másiktól,undorító dolog.

2015. jún. 5. 21:10
 28/30 anonim ***** válasza:
Na meg egy apróság, ha hozzád mennek te vagy a házigazda. Viszont ebben az esetben a párod az aki ugraljon már körbe, na annak kelljen pattogni aki épp eszik. És gondolom ha tudták volna, hogy érkeztek megvarnak. Plusz kvázi csaladtag vagy, tudod hol a csap, hűtő stb....
2015. jún. 5. 21:17
 29/30 A kérdező kommentje:

Ahhoz, hogy megkérdezzék, ugrálni kell?

Nálunk sem én vagyok a házigazda.

2015. jún. 5. 21:21
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem szokás nálunk. Alapból bunkóság kajaidőben menni valakihez.

Ha vendéget várok, akkor természetesen készülök kajával, üdítővel. De ha csak beugrik valaki pár percre, akkor nem fogom kínálgatni.

Én is utálom amikor megyek valakihez, véletlenül éppen esznek és amikor megkínálnak, udvariasan visszautasítom, de csak erőltetik hogy egyek.

2015. jún. 5. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!