Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi az insta nőket, ha én meg nem kellek neki?
Sziasztok,
Párom 38 éves, egy éve élünk együtt. Most vettem észre hogy a megismerkedésünk óta követ és likeol az Instagramon, alul öltözött nőket, többet is.
Sőt jó pár lány fotóját is szívecskézi. Engem nagyon bánt mert engem meg folyamatosan visszautasít szexuálisan, állandóan, fáradt, nincs olyan hangulatban stb. A napi
szex lecsökkent heti 1-re és azt is nekem kell kezdeményeznem. Ha felvettem harisnyatartós szettet nem állt fel rá neki. Vibrátorral is próbáltam előtte konkrétan nem érdekelte. Azt mondta nem érdekli a szex. Jó nő vagyok, nem ez a probléma szerintem.Kedves, bújik azzal nincs gond viszont minden nap a számítógépe előtt ül órákat.
ELőttem 2 nővel csak pár hónapot tudott együtt élni és futó pár hónapos kapcsolatai voltak. Mi játszódik le ilyenkor egy pasiban, hogy a húsvér nő, a párja nem kell de a netes k.ra meg ránézeget..
Mondhatni ez, amit leírtál Kedves Kérdező ez tipikus nárci manipuláció. Az elején mindent megígért, te más vagy és elhitted...ez a szerelem bombázás időszaka. A nárciknál, akkor jön a leértékelő szakasz, mikor bent vagy a zsákban. Ez lehet költözés, ahogy írtad, házasság, vagy teherhesség után közvetlenül. Azt ígéri, amire vágysz. Aztán te ebben a reményben tengeted napjaid, hogy majd ugyanolyan lesz a kapcsolat, mint az elején és azon agyalsz, hogy mi benned a hiba... ilyenkor az ember képes megalázni saját magát. Ahogy fentebb említette valaki egy szánalmas szint amikor "mindig" neked kell kezdeményezni.
Ha nincs meg egy kapcsolatban a kölcsönös vonzalom, vágy a szexuális együttlétre, akkor onnan el kell menni! Nem kell eltűrnöd semmit, amit nem akarsz. A te felelősséged, hogy tiszteld magad annyira, hogy emeled kalapod és tovább mész! Nem vele foglalkozol, hanem Magaddal! Ez alap önszeretet.
Szia.
Valószínűleg előtted is ilyen volt.
Mi 10 éve vagyunk házasok.
Viszont nálunk a feleségem utasít vissza engem, hivatkozik mindig másra, hogy most éppen miért nincs kedve egy kis huncutságohoz. Ez már vagy 4 éve így megy.
Pedig sosem voltam önző és sosem lájkoltam instán olyan csajok képét.
De hát ez van.
Mondjuk rá nem álmodtam volna, hogy a férfiaknál is előfordul az ilyesmi.
Ennek ellenére biztosan állítom, hogy jóval több nő nem akarja a szexet, mint férfi! XD
32/F
64-es vagyok.
Nagyon sajnálom.
Nem is értem az ilyen férfitársaimat.
Jól tetted, hogy ott hagytad, már bocsánat.
Remélem azóta jobb.
Van az a kapcsolat, aminél még az egyedüllét is jobb :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!