Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek sok követője van, ez hogy működik? Tényleg olyan nehéz 40.000-res követőtáborral kérdéseket megválaszolni?
Nem értem, ha valaki állandóan benyomja a kérdezz funkciót, miért csak 5 kérdésre válaszol kb.? Tényleg ilyen nehéz meglátni a kérdéseket vagy sokan elolvassák és fárasztó rá válaszolni, így hagyják inkább? Akinek van ebben tapasztalata megosztaná?
Igazából az a problémám, hogy már levelet is írtam az illetőnek, amit vagy nem látott, vagy nem olvasott el, vagy nem akart visszaírni. Szinte minden bejegyzését lájkolom, a levél után én is kérdeztem tőle a levéltől teljesen függetlenül, lájkoltam, és most tennék fel újabb kérdést, de ha ezekre szándékosan nem reagált, akkor felejtős, hogy ezek után írjak neki. Viszont ha lehetséges, hogy az eddigieket egyszerűen nem látta, akkor meg lottózás alapon nyomnám a következő kérdést, hogy működik ez?
Aki nem kompetens, kérem ne szóljon hozzá! Kizárólag arra vagyok kíváncsi, hogy a másik oldalon lát(hat)nak-e mindent? Vagy valóban nem látják olvassák az üzenetet?
Szerintem lát minden kérdést, csak rohadt sokan kérdeznek, bizonyára több kérdés többször is előkerül és 1x már meg lett válaszolva stb. Mindenre pedig nincs ideje/akarata válaszolni. Biztosan érkezik ilyenkor pár olyan üzi is, ami növeli az egóját, ezért is teszi ki.
Én az ilyenek után nem futnék.
Fordítsuk meg a kérdést.
Miért gondolod, hogy bárkire, akire ismeretlenül ráírsz, az válaszolni fog? Még annak se kötelessége, aki a barátod/rokonod, nemhogy egy idegennek. Ez nem insta, vagy algolritmus kérdése, pont elég hozzá a józan paraszti ész.
Van tapasztalatom. Az aktív (tehát nem csak kedvelő/megtekintő) követőim 10%-a értékelhető, a többi csak nyalakszik. Na most céltalan seggnyalogatásra nem fogok válaszolni, mert foglalt vagyok és ha nem lennék, akkor sem egy olyan emberrel ismerkednék, akit pár képpel meg lehet hatni.
Ha egy kérdés értelmes és van értelme mások előtt válaszolni rá, akkor megteszem. De az ilyen hogy vagy/szép vagy és társai nekem is unalmasak és mindenki másnak is, aki engem követ. Ha valakit tényleg érdekel valami, például hogy mit honnan szereztem vagy mit hogyan szoktam csinálni, hogyan csináltam, azt szívesen megválaszolom, de általában csak egyszer. Ha többen kérdezik, kiválasztok egyet random, abból megkapja a választ a többi is.
De kifejezetten szánalmasnak tartom, hogy van egy ember, akit több ezren követnek és valaki komolyan azt hiszi, hogy van értelme beállni a sorba párkeresés céljából, mindezt arra alapozva, hogy neki megteszettem. Kösz, de ennél nyomósabb érvek kellenek nekem és minden normális embernek annál, hogy egyáltalán felénézzek az illetőnek.
19:45
Nagyon köszönöm tartalmas válaszod!!! Ilyen válaszokra lennék kíváncsi.
Még annyit megkérdezhetek, hogy (nyilván ember/időfüggő), de mennyire esélyes hogy valaki ne olvassa az üzeneteket? Vagy azért az engedélykéresek között átfutják a szemükkel? (Nem seggnyalós volt, ez a tetszik a munkád és társai.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!