Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek sok követője van, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek sok követője van, ez hogy működik? Tényleg olyan nehéz 40.000-res követőtáborral kérdéseket megválaszolni?

Figyelt kérdés

Nem értem, ha valaki állandóan benyomja a kérdezz funkciót, miért csak 5 kérdésre válaszol kb.? Tényleg ilyen nehéz meglátni a kérdéseket vagy sokan elolvassák és fárasztó rá válaszolni, így hagyják inkább? Akinek van ebben tapasztalata megosztaná?

Igazából az a problémám, hogy már levelet is írtam az illetőnek, amit vagy nem látott, vagy nem olvasott el, vagy nem akart visszaírni. Szinte minden bejegyzését lájkolom, a levél után én is kérdeztem tőle a levéltől teljesen függetlenül, lájkoltam, és most tennék fel újabb kérdést, de ha ezekre szándékosan nem reagált, akkor felejtős, hogy ezek után írjak neki. Viszont ha lehetséges, hogy az eddigieket egyszerűen nem látta, akkor meg lottózás alapon nyomnám a következő kérdést, hogy működik ez?

Aki nem kompetens, kérem ne szóljon hozzá! Kizárólag arra vagyok kíváncsi, hogy a másik oldalon lát(hat)nak-e mindent? Vagy valóban nem látják olvassák az üzenetet?

2022. júl. 27. 19:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A fajtád csak arra alkalmas, hogy profitot termeljen a zaklatásával.
2022. júl. 27. 21:20
 12/25 A kérdező kommentje:

21:09, 21:20 Ti egyébként normálisak vagytok? Már "nem rosszból", nekem nem gond, csak tényleg elgondolkoztam rajta. És itt be is fejezem veletek. Világosan le van írva a kérdésem, hadd ne kelljen már azért elnézést kérnem, hogy a kérdésemre szeretnék választ kapni, nem megkeseredett emberek fröcsögését olvasgatni, amit egy olyan emberről/embernek írtok, akiről semmit nem tudtok. Egészségekre! Ilyen jellegű egybites ócsároló hozzászólásokra nem válaszolok.

Továbbra is szívesen olvasnám, ha valaki érdemben hozzá tudna szólni a kérdésemhez a 19:45-ös példájára. Nem nagy kérés szerintem. Szomorú, ha igen. :(

2022. júl. 27. 21:33
 13/25 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem egyszerű a válasz, nem érdekled. Illetve az insta lányok nem csak jó képű de pénzes férfiakra hajtanak, nem számít mennyi a követője egy kutya szinte az összes. Amiket leírtál azok alapján már mindent megtettél, most ideje tovább lapoznod és mást keresni aki kicsit elérhetőbb.
2022. júl. 30. 13:41
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki tudja hogy aki tartalmat gyart az a munkaja. Magyaran dolgozik ezzel keresi a penzt. Ergo legalabbis a youtuberek nagy tobbsegenek a tartalma a lenyeg es nem maga a youtuber. Ok is ugyanolyan emberek csak nem ugyintezo szekben ulnek hanem videoznak, szerkesztenek, marketingeznek es lehetne sorolni. Na most szerintem az instara ugyanez jellemzo. Az ilyen emberek akik ezzel keresik a penzt egyik legnehezebb resze a szakmajuknak a rajongok egeszseges egyensulyba tartasa. Magyaran hidd el van olyan aki tudast akar megosztani es hidd el parazott biztos mar azon hogy van e ertelme a nehez munkajanak mikor egy-egy ijeszto rajongo letamadta. A rajongoknak kene megtanulniuk mi az hogy nettiket.
2022. júl. 31. 21:12
 15/25 anonim ***** válasza:

* netikett

Hidd el az ilyen emberek nagy többsége nem azért csinál tartalmat hogy tarskereso oldalnak nezze a sajat tartalmat. Hanem azert mert vagy tudast kozvetit vagy kulturat mutat be vagy a szakmajanak mindennapjait es vannak azok akik az influencerek akik magukat mutogatjak es az influencer kulturat kozvetitik, ami vagy értelmes vagy nagyon nem.

2022. júl. 31. 21:26
 16/25 A kérdező kommentje:

Ezek nagyon szép gondolatok 21:12, 21:26, és egyet is értek vele, csak az a baj, hogy a kérdésem nem erre irányult.

A kérdésem: Mennyi a reális esélye, hogy 40.000 követővel, meglátja a levelem, és olvassa? Nagyon egyszerűen ennyi. Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, nem vélekedésekre. Hallottam már olyat, hogy valaki "bajban volt", amiről Levélben írták neki, csak szart a rajongói leveleire, mert olyan sok hülye üzenetet kapott, így csak fél év után derült ki, hogy ott lett volna levélben a segítség. Remélem így már érthető...

2022. júl. 31. 22:23
 17/25 anonim ***** válasza:

De a kérdésedre válasz. Ha elolvastad volna érthetően, akkor értenéd, hogy az ilyen szakmájú embereknek nem kötelessége minden kérdésre válaszolni, mert egy nem érnek rá, vagy kettő mert sanszos hogy túl személyes volt amiket írtál.

Az emberek nagy többsége azt hiszi, hogy aki tartalmakat gyárt, az valójában párt akar, vagy cimbiket.

Az influenszerek nagy többsége csak mutogatja az életét, vannak értelmes influenszerek is közöttük amúgy. Magyarán neked kéne venni a lapot, hogy sanszos hogy nem is fog válaszolni, még akkor se ha olvasta a leveled. Írod, hogy nem olyan jellegű a leveled, de nem fejted ki hogy milyen jellegű.

Az meg nem egyértelmű, hogy amit te olvastál, hogy ott ki volt bajban, a rajongó, vagy az influenszer, amiről nem is tudott. Mert nagyon nem mindegy. Az előzőnél aki bajban volt, nem az influenszer kötelessége, hogy megoldja a másik problémáját, ha olyan jellegű, az a hatóságok dolga, miért veszélyeztetné civilek életét csak mert ő bajban van, nem gondolkodsz logikusan, ha meg nem olyan jellegű baj, akkor meg a szülei, barátai, rokonai vagy a lelki segély szolgálat dolga, hogy tanácsot adjon.

Nem írtad, hogy amit olvastál, ott milyen tartalmakat gyártott az influenszer, mert ha egy lelki segélyszolgálatot promotált, akkor az illetőnek egyből oda kellett volna fordulnia.

Aki meg értékes tartalom gyártó, az meg eleve nem is influenszer. Pl. tudast ad át, ergo azok az emberek egészen más embereket szólítanak meg a tartalmukkal, olyanokat akik tudják, hogy nem játék baba a tartalom gyártó, hanem dolgozó ember.

Te se örülnél ha a munkahelyeden ezt csinálnák nem?

2022. aug. 1. 11:28
 18/25 anonim ***** válasza:

De amúgy egyetlen szó: Netikett. Ha ez meglenne a rajongók oldaláról, akkor nem lennének ilyen kérdések. De ugyanígy a Netikett vonatkozik az influenszerekre is és a tartalom gyártókra is.

Igazából kívülállóként fogalmad sincs, ha pl. valaki a mindennapjait mutatja be, mennyi munka van mögötte. Kb. olyan munka mint egy filmes szakma munkája. Forgató könyv, videózás, szerkesztés, tartalom.

Ezek közül a legnagyobb munka megvalósítani, pl. egy dolgot több szögből videózni, vagy egy nagyobb szakasz változását, aki pl. egy ideig egyedül készítette ezt mármint önmaga, annak több óra míg ezt úgy tudta videózni ahogy, illetve a szerkesztésnél megfelelő program, commercial use zene kutatása, és lehetne sorolni, szortírozni a tisztelettudó, értelmes kérdéseket, vagy hasonló kérdéseknél egyet kiválasztani, a perverz és bunkó válaszokat figyelmen kívül hagyni grey rock módjára, ezzel lelkileg megküzdeni, mert nyilván megküzd azzal egy-egy nagyon perverz kérdést illetően, hogy van-e értelme a munkájának, és hogy miért nem hagyják békén a perverzek, mert sajna előfordulhat ilyen nem embernek nevezhető egyének, és akkor még nem is írtam a magánéletről, mert ugye élnie is kell a saját életét.

Neked kéne logikusan gondolkodni, és ugy is hogy neked milyen érzés lenne, ha más ember kiakadna,mert nem válaszolt.

Ezt anno megcsinálták egy színész kislánnyal is, minden szarnak elhordták a rajongói hogy nem válaszol. Szinte semmi ideje nem volt annak a gyereknek, és még ott volt az iskola is, és ugye a közösségi oldalát a szülei menedzselték. Nos volt véleményük bőven a rajongók bunkóságáról.

Fel kéne ébredned, és utána olvasni a netikett szabályainak. És nem ártana nem pöfögve kombinálni, mert egy ismeretlen ember nem válaszolt neked.

2022. aug. 1. 11:39
 19/25 anonim ***** válasza:

* Neked kéne logikusan gondolkodni, és úgy is hogy neked milyen érzés lenne, ha más ember kiakadna,mert nem válaszoltál.

Pl. ha boltban a mögötted lévő odaállna számonkérőn eléd és úgy beszélne hozzád, mintha te tehetnél a sorról, miközben te is jóval hátrébb vagy messzebb a pénztártól, és nem te tehetsz arról, hogy lassabban megy a sor, akkor nyilván észre se vennéd az illetőt és kínosnak éreznéd, hogy mit akar tőled ez az ijesztő vadidegen pasas.

Na az internet sem különb, csak itt több mindent megengednek maguknak az emberek, mert ugye ott nem áll előtted az ember, csak a monitorod képe. Ez az, ami ezt a jelenséget okozza, mikor az emberek elfelejtik az udvarias íratlan szabályokat, pedig interneten is van etikett, amit netikettnek neveznek.

Aki ír levelet annak alapból tudnia kéne, hogy nem biztos hogy lesz válasz, és az sem biztos, hogy az influenszer intézi a rajongók kérdéseire való választ, mert már vannak influenszer ügynökségek.

Mint ahogy pl. királyi családoknál sem minden levél kerül az uralkodó családhoz, mert ott is van aki ezeket a rajongói leveleket szortírozza, és megválaszolja.

Kérdező nagyon nem vagy képben a híres emberek ilyen jellegű dolgairól, még akkor se, ha az általad követett influenszer maga intézi a munkájával kapcsolatos dolgait.

Egy dolgot kell megjegyezni ezek a közszereplők dolgoznak, és nem biztos, hogy minden kérdésre válaszolni fognak vagy nem biztos, hogy azonnal, lehet hogy hetekkel később, vagy hónapokkal később, mert rajtad kívül nyilván millió levelet írnak neki. Ha így állsz hozzá, akkor eleve nem ezen pörögsz majd napokig.

2022. aug. 1. 11:51
 20/25 anonim ***** válasza:

40.000 számolj már! :D

Ha minden ember ír neki, akkor szerinted egy nap alatt tudna is válaszolni mindenkinek, miközben tartalmat is kéne gyártania hm?

Illetve biztos van olyan időszaka mikor meglátja a 40 ezer levelet és azt se tudja mit kezdjen több tízezer levéllel, hol kezdje a megválaszolást, pláne, ha épp az élete nehezebb pl? Vagy épp ki se látszik a munka sűrűjéből, és a családja is ritkán látja?

Szerinted?

Képzel el akinek 18 millió követője van. :D

Van hogy egy emberrel való levelezés is időt vesz igénybe. Ha nem is írnak neki 40 ezren nyilván a fele biztos már próbálkozott. Ergo 20 ezer levelet átnézni, ez kb. olyan mikor a főnök eléd tenne egy plafonig érő papír kupacot, hogy legyél kész vele holnapra. :D

2022. aug. 1. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!