Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy észrevegye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy észrevegyen instagram-on valaki, akinek 1,5 milliós követőtábora van? Hogy hívjam fel a figyelmét? Nagyon bejön a srác.

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy ez most így nagyon szánalmasnak, és furának hangzik, de kérlek segítsetek, nagyon tetszik! Leírom a sztorit:

Nagyon tetszik külsőleg és belsőleg is. Nem egy nagy sztár, nem kell erre gondolni, youtube videókat csinál. Elég sok követője van, de többen is írták, hogy nagyon közvetlen, sokszor beszélget a követőivel, tehát el tudom képzelni, hogyha észrevenne engem, akkor talán meg tudnánk ismerkedni. (Megnéztem, hogy kik követik, nagyrész tinilányok, hozzájuk képest én nagyon jól nézek ki, talán felkelthetném a figyelmét:D) Én nem szeretnék kezdeményezni, az olyan ciki, ha egy csaj fut a fiú után. Max kisebb dolgok pl like-ok vagy ilyenekre gondoltam. Mit tehetnék? Ti mit tennétek a helyemben? Régebbi képét lájkoljam, vagy hogy? Tudjátok, hogy kidobja neki az insta, hogy xy lájkolta a képed, stb. 24L

2018. febr. 1. 11:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne az ciki, ha mondjuk írsz neki egy üzenetet, hogy nagyon tetszik, amit csinál? Arra ha tényleg annyira közvetlen, csak ír valamit, és aztán már elkezdhetsz vele beszélgetni. De az biztos, hogy ő nem fog csak azért rád írni, mert lájkoltad valamijét...
2018. febr. 1. 11:52
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem lenne nagyon nyomulás szerintetek? Napi több száz ilyen üzenetet kaphat..
2018. febr. 1. 11:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit tennék a helyedben? Felnőnék szellemileg és lelkileg is.
2018. febr. 1. 12:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Azért nem Justin Bieberről van itt szó, hogy ennyire esélytelen legyen beszélgetni vele:D Komoly válaszokat szeretnék
2018. febr. 1. 12:03
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

Napi több széz ilyen üzenetet kaphat, de lájkból meg többtízezret. Szerinted feltűnik neki, hogy éppen milyét ki lájkolja?

Egyébként nem sok esélyed van. Olyasmi vagy mint az otthon ülő, visszahúzúdó fiúk aki 2 millió követővel rendelkező instagram modellekről álmodoznak.

2018. febr. 1. 12:04
 6/17 A kérdező kommentje:
A srác nem 'modell', helyes, de nem az a húha, minden csaj őt akarja típus, nekem mégis bejön. És mint már írtam, én is jól nézek ki, tehát külsőleg kb egy szinten vagyunk.:D
2018. febr. 1. 12:10
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Dancsó? :D
2018. febr. 1. 12:21
 8/17 anonim ***** válasza:

"de nem az a húha, minden csaj őt akarja típus"

Ha elég népszerű valaki akkor a külsőt ellensúlyozza a siker és a hírességérzet ami rengeteg lánynak bejön ám. Tehát nehogy azt hidd, hogy te vagy az egyetlen csaj akinek olyan érzete támad, hogy "hú, de jó pasi, pedig nem is az a latin topmodell típus".

Mindegy, mindenesetre írj rá, de túl sokat ne remélj a dologtól. Ha van ideje akkor visszaír, beszélgettek picit és lesz ahogy lesz.

2018. febr. 1. 12:34
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Mi a jó kur.v@ isten van már ezzel a világgal bakker?!
2018. febr. 1. 12:34
 10/17 A kérdező kommentje:
Rendben, írni fogok neki. De mit írjak, hogy ne legyen nyomulós, ne higgye azt hogy csak egy őrült rajongó vagyok? Valami olyat szeretnék, amire szívesen válaszol..
2018. febr. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!