Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy észrevegyen instagram-on valaki, akinek 1,5 milliós követőtábora van? Hogy hívjam fel a figyelmét? Nagyon bejön a srác.
Biztos vagyok benne, hogy ez most így nagyon szánalmasnak, és furának hangzik, de kérlek segítsetek, nagyon tetszik! Leírom a sztorit:
Nagyon tetszik külsőleg és belsőleg is. Nem egy nagy sztár, nem kell erre gondolni, youtube videókat csinál. Elég sok követője van, de többen is írták, hogy nagyon közvetlen, sokszor beszélget a követőivel, tehát el tudom képzelni, hogyha észrevenne engem, akkor talán meg tudnánk ismerkedni. (Megnéztem, hogy kik követik, nagyrész tinilányok, hozzájuk képest én nagyon jól nézek ki, talán felkelthetném a figyelmét:D) Én nem szeretnék kezdeményezni, az olyan ciki, ha egy csaj fut a fiú után. Max kisebb dolgok pl like-ok vagy ilyenekre gondoltam. Mit tehetnék? Ti mit tennétek a helyemben? Régebbi képét lájkoljam, vagy hogy? Tudjátok, hogy kidobja neki az insta, hogy xy lájkolta a képed, stb. 24L
Szirmainak van barátnője, csak jól titkolja a követők elől, ne álmodozzatok. :D
Egyébként az első gondolatom az volt, hogy 24 évesen ez baromi gáz, ne haragudj. :( Nem akarlak sarazni, mert miért ne jöhetne be, de ez a belájkolom és tuti észrevesz, nagyon gyerekes. Azt hittem, max ilyen 18-19 éves lehetsz.
Egyébként írj neki valami semlegeset, hogy nagyon bejön, amit csinál, meg tegyél fel kérdéseket, mármint nyilván olyat, ami tényleg érdekel, a témával kapcsolatban.
Ha a kérdésekre válaszol, onnantól már könnyebb folytatni a beszélgetést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!