Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek sok követője van, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek sok követője van, ez hogy működik? Tényleg olyan nehéz 40.000-res követőtáborral kérdéseket megválaszolni?

Figyelt kérdés

Nem értem, ha valaki állandóan benyomja a kérdezz funkciót, miért csak 5 kérdésre válaszol kb.? Tényleg ilyen nehéz meglátni a kérdéseket vagy sokan elolvassák és fárasztó rá válaszolni, így hagyják inkább? Akinek van ebben tapasztalata megosztaná?

Igazából az a problémám, hogy már levelet is írtam az illetőnek, amit vagy nem látott, vagy nem olvasott el, vagy nem akart visszaírni. Szinte minden bejegyzését lájkolom, a levél után én is kérdeztem tőle a levéltől teljesen függetlenül, lájkoltam, és most tennék fel újabb kérdést, de ha ezekre szándékosan nem reagált, akkor felejtős, hogy ezek után írjak neki. Viszont ha lehetséges, hogy az eddigieket egyszerűen nem látta, akkor meg lottózás alapon nyomnám a következő kérdést, hogy működik ez?

Aki nem kompetens, kérem ne szóljon hozzá! Kizárólag arra vagyok kíváncsi, hogy a másik oldalon lát(hat)nak-e mindent? Vagy valóban nem látják olvassák az üzenetet?

2022. júl. 27. 19:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
* Képzeld el
2022. aug. 1. 11:58
 22/25 A kérdező kommentje:

11:39, 11:51, 11:58: Az a poén mindhárom üzenetedben, hogy azt szajkózod, hogy kb. zaklatás amit csinálok, 0 ismerettel, én sem ismerlek téged; mégis te írsz nekem folyamat miközben többször érthetően leírtam, hogy mire vagyok kíváncsi. Kezd átmenni részedről verbális erőszakoskodásba... Vagy veled is csak itt beszélgetnek? Ne haragudj, de én csak a kérdésemre vagyok kíváncsi hagyj engem békén ne itt erőszakoskodj a meglátásaiddal, amivel egyébként nem lenne probléma, csak rossz helyre írod, itt! még egyszer mondom: nem ez a téma. Többet kérlek ne írj! Ha ezt nem érted, akkor nagy bajok lehet veled, és őszintén sajnálom a környezeted.

Minden jót neked!

2022. aug. 1. 12:39
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem, nem azt szajkóztam, hanem azt, hogy nem gondolkodsz logikusan. Nem azt mondtam, hogy zaklatod, hanem azt, hogy nincs okod kiakadni olyanon, ami eleve átlátszó. Az insta csaj ugye jelezte, hogy lehet kérdezni, de ez önmagában egy marketing fogás.

Magyarán lehet nem fernek gondolni, hogy nem válaszolt a kérdésedre nyílvánosan, sem privátba, de neked is gondolni kéne arra, hogy egy 40 ezres követős táborral rendelkező influenszernek nem csak te írsz, és ugye honnan tudod, hogy épp mit csinál? Lehet épp orvosnál van, vagy beteg, és a tartalmak amiket megoszt nem is mostaniak, hanem előre gyártotta, vagy épp rengeteg dolga van azon kívül is, hogy a kérdésekre válaszoljon,vagy a privát megkeresésre.

Te nem értelmezed amit írtam, és magadra veszed azokat is, akik zaklató típusúak, miközben próbáltam ezzel jelezni, hogy az értelmes kérdések és privát levelezések között vannak akik nyilván nem úgy írnak ahogy te. Ezeket megemészteni és figyelmenkívül hagyni, miközben az összes kérdést át kell nyálaznia. Ugye nem kell folytatnom.

Na kb. ezt érzi az insta csaj is, mint amit most te a 22-es válaszodban, miközben én csak értelmes választ írtam, amit csak te értettél félre és te forgattad ki.

Ja és ne sértegess azt a kezet ami segíteni próbál, és felrázni, hogy nem egy ember ír annak az insta csajnak, hanem több 10 ezer.

Nyugi már itt sem vagyok! :)

2022. aug. 1. 13:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Egyébként a stílusod alapján, simán el tudom képzelni, hogy túl személyes dolgokat kérdeztél. Na most már tényleg megyek.
2022. aug. 1. 13:16
 25/25 A kérdező kommentje:

13:13 Nem olvasom el amit írsz, mert már elköszöntem tőled, de az üzenet mennyiségből látom, hogy itt bizony tényleg gondok lehetnek. Sajnálom, hogy ilyen kommentelők is vannak az oldalon. Következő üzeneted, csak sima jelentés lesz, most írtam neked utoljára.

Továbbra várok válaszokat a kérdésemre. Ha valaki érti a kérdésem, és sok követője van, ne habozzon írni!

2022. aug. 1. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!