Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi az insta nőket, ha én meg nem kellek neki?
Sziasztok,
Párom 38 éves, egy éve élünk együtt. Most vettem észre hogy a megismerkedésünk óta követ és likeol az Instagramon, alul öltözött nőket, többet is.
Sőt jó pár lány fotóját is szívecskézi. Engem nagyon bánt mert engem meg folyamatosan visszautasít szexuálisan, állandóan, fáradt, nincs olyan hangulatban stb. A napi
szex lecsökkent heti 1-re és azt is nekem kell kezdeményeznem. Ha felvettem harisnyatartós szettet nem állt fel rá neki. Vibrátorral is próbáltam előtte konkrétan nem érdekelte. Azt mondta nem érdekli a szex. Jó nő vagyok, nem ez a probléma szerintem.Kedves, bújik azzal nincs gond viszont minden nap a számítógépe előtt ül órákat.
ELőttem 2 nővel csak pár hónapot tudott együtt élni és futó pár hónapos kapcsolatai voltak. Mi játszódik le ilyenkor egy pasiban, hogy a húsvér nő, a párja nem kell de a netes k.ra meg ránézeget..
52. Pfff, pedig láttam már fordítva, nem is egyet!
Van egy Facebook csoport, ott egy kedves anonim férfi azt sérelmezte, hogy a nők szexelni akarnak..😂
Ne haragudj,utálni fogsz...
Megunt, nem tetszel neki,csak a cselédje vagy ez egyértelmű....nem áll fel....
Jesszus azonnal dobd ki, tudom nagyon fájdalmas...saját tapasztalat...
N
Számít ez?
Most már nem szerintem.
Mert egy hulladék szar selejt, azért csinálta/csinálja.
Megváltoztatni nem tudod, csak ott hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!