Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézi az insta nőket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézi az insta nőket, ha én meg nem kellek neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Párom 38 éves, egy éve élünk együtt. Most vettem észre hogy a megismerkedésünk óta követ és likeol az Instagramon, alul öltözött nőket, többet is.

Sőt jó pár lány fotóját is szívecskézi. Engem nagyon bánt mert engem meg folyamatosan visszautasít szexuálisan, állandóan, fáradt, nincs olyan hangulatban stb. A napi

szex lecsökkent heti 1-re és azt is nekem kell kezdeményeznem. Ha felvettem harisnyatartós szettet nem állt fel rá neki. Vibrátorral is próbáltam előtte konkrétan nem érdekelte. Azt mondta nem érdekli a szex. Jó nő vagyok, nem ez a probléma szerintem.Kedves, bújik azzal nincs gond viszont minden nap a számítógépe előtt ül órákat.

ELőttem 2 nővel csak pár hónapot tudott együtt élni és futó pár hónapos kapcsolatai voltak. Mi játszódik le ilyenkor egy pasiban, hogy a húsvér nő, a párja nem kell de a netes k.ra meg ránézeget..

2023. jan. 24. 09:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Kedves 46-os.Heti 1 is csak azért van mert én kezdeményezek, nem ő veti rám magát. Nem tudom mennyi időt bírna ki mert azt már nekem túl sok lenne. Azért a mindennapiból heti,2heti 1 elég durva csökkenés...Előfordult hogy nem állt fel neki heti 1szer sem mert sok minden jár a fejében
2023. jan. 25. 11:15
 52/66 anonim ***** válasza:
0%
#50 Csak azok panaszkodnak, ahol a férfi libidója nagyobb, mint a nőé. Azok a férfiak nem panaszkodnak, akiknél a nő nyaggatja őket a több szexét.
2023. jan. 25. 11:15
 53/66 anonim ***** válasza:
94%

52. Pfff, pedig láttam már fordítva, nem is egyet!

Van egy Facebook csoport, ott egy kedves anonim férfi azt sérelmezte, hogy a nők szexelni akarnak..😂

2023. jan. 25. 11:22
 54/66 anonim ***** válasza:
94%
Nem értek som férfit.ha a nő keveset akar szexelni az a baj. Ha sokat akkor az a baj. És még a nőket nem lehet érteni. Hihetetlen😂
2023. jan. 25. 13:16
 55/66 anonim ***** válasza:
96%
A volt párom is ezt tette. Tik tokon meg instán ilyen Majdnem mesztelen nőket szivezgetett meg követett. A szex az szintén csökkent. Aztán teszteltem. Csináltam egy kamú profilt instára egy ilyen tipikus műpicsát raktam ki profilnak. Bele is ment volna a randiba. Azok után én magam szedtem össze a cuccait. Én azt javaslom. Csinálj te is egy ilyen kamu profilt és teszteld. Egy ilyenből sok minden kiderül a párodról
2023. jan. 25. 15:00
 56/66 anonim ***** válasza:
88%

Ne haragudj,utálni fogsz...

Megunt, nem tetszel neki,csak a cselédje vagy ez egyértelmű....nem áll fel....

Jesszus azonnal dobd ki, tudom nagyon fájdalmas...saját tapasztalat...

N

2023. jan. 25. 22:59
 57/66 A kérdező kommentje:
És az elején miért nézte? Akkor még minden rendben volt, ismerkedéskor is ezt csinálta és nem csak insta ri.ket hanem más közeli nők képeit is szívecskézte.
2023. jan. 26. 08:06
 58/66 anonim ***** válasza:
91%

Számít ez?

Most már nem szerintem.

Mert egy hulladék szar selejt, azért csinálta/csinálja.

Megváltoztatni nem tudod, csak ott hagyni.

2023. jan. 26. 08:32
 59/66 A kérdező kommentje:
Nem számít csak bíztam benne, azt mondta rendes gyerek, stb. És ez nem is minősül csajozásnak de valahol mégis. Mert azt mondja ebben semmi nincs, mindenki ezt csinálja.
2023. jan. 26. 08:44
 60/66 anonim ***** válasza:
86%
Hát az én párom nem követ ilyen picsákat neten. Sőt nem is tiktokozik. Instán csak azokat követi akiket tényleg ismer. Szóval szerintem azért nem minden pasi ilyen
2023. jan. 26. 09:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!