Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom insta p*csákat lájkolgat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom insta p*csákat lájkolgat akik teljesen más alkatok mint én. Hülyeség ezen idegesíteni magam?

Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, 2 hónapja vagyunk együtt, instán kíváncsiságból megnéztem kiket követ és tele modell csajokkal a listája. Én messze nem vagyok modell alkat, molett vagyok és amikor megkérdeztem neki milyen nők jönnek be azt válaszolta, hogy olyan mint én. Az exe is hasonló alkat és mesélte, hogy mennyit veszekedtek ezen mert a csajt zavarta, pedig nyilván soha semmi nem lesz egyik ilyen insta csajjal sem. Igazából csak azért zavar a dolog mert félek, hogy valójában nem ilyen női testre vágyik és emiatt tönkre fog menni a kapcsolatunk. Egyébként a szex fantasztikus, állandóan kívánjuk egymást és szerelemből sincs hiány.
2022. szept. 10. 17:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
ilyenre vágyik. amint alkalma nyílik rá meg is dug egy ilyet
2022. szept. 10. 17:20
 2/29 anonim ***** válasza:
89%
Ez parasztság szerintem. Nem is így fogalmaznék. Inkább szomorú, hogy ez az érdeklődési köre. Vannak olyan pasi ismerőseim, akik ugyanígy egy rakat instacsajt követnek, ilyen több százas nagyságrendben, ki is ráz tőlük a hideg.
2022. szept. 10. 17:21
 3/29 anonim ***** válasza:
88%
Azt hiszi van esélyemajd oár like-kal a kis naiv.
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
*pár
 5/29 anonim ***** válasza:
0%
Ahol nincs probléma, oda csináltok.
2022. szept. 10. 17:28
 6/29 anonim ***** válasza:
95%
Engem inkább az zavarna, hogy ilyen ember mellett égetem magam, nem is a féltékenység. Ez a viselkedés halálciki.
2022. szept. 10. 17:30
 7/29 anonim ***** válasza:
17%
Ha zavar, hogy kövér vagy, akkor miért nem fogysz le? A párod meg hazudozik neked össze-vissza. Amint alkalma lesz rá, le fog téged pattintani egy vékony csaj miatt.
2022. szept. 10. 17:32
 8/29 A kérdező kommentje:
De most tegyük fel szóvá teszem ezt akkor meg azt fogja gondolni, hogy nyomozok utána vagy ilyesmi. Nem féltékenységet érzek, hanem félelmet, hogy nem leszek elég jó neki. Másik oldalon meg ott van, hogy akkor minek jött velem össze ha nem tetszem neki...
2022. szept. 10. 17:32
 9/29 anonim ***** válasza:
25%
Miért hasonlítod össze az elérhetetlen nőket magaddal aki ott vagy?
2022. szept. 10. 17:36
 10/29 anonim ***** válasza:
83%

Próbálkozik náluk.

Szánalmas.

2022. szept. 10. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!