Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nézi az insta nőket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézi az insta nőket, ha én meg nem kellek neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Párom 38 éves, egy éve élünk együtt. Most vettem észre hogy a megismerkedésünk óta követ és likeol az Instagramon, alul öltözött nőket, többet is.

Sőt jó pár lány fotóját is szívecskézi. Engem nagyon bánt mert engem meg folyamatosan visszautasít szexuálisan, állandóan, fáradt, nincs olyan hangulatban stb. A napi

szex lecsökkent heti 1-re és azt is nekem kell kezdeményeznem. Ha felvettem harisnyatartós szettet nem állt fel rá neki. Vibrátorral is próbáltam előtte konkrétan nem érdekelte. Azt mondta nem érdekli a szex. Jó nő vagyok, nem ez a probléma szerintem.Kedves, bújik azzal nincs gond viszont minden nap a számítógépe előtt ül órákat.

ELőttem 2 nővel csak pár hónapot tudott együtt élni és futó pár hónapos kapcsolatai voltak. Mi játszódik le ilyenkor egy pasiban, hogy a húsvér nő, a párja nem kell de a netes k.ra meg ránézeget..

2023. jan. 24. 09:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem eleve nem valos szamot mondanak a ferfiak amikor ismerkednek valakivel. Foleg akkor nem, ha mar ismerik annyira a nok tobbseget hogy meg arra is feltekenyek tudnak lenni ami akkor tortent amikor ok meg kislanykent rohangaltak.

Ha pedig ezt mindig csinalta akkor miert volt egy ideig normalisan szex?

A ferfiak azert eleg egyszeruen mukodnek, ha megunt es ezt meg ki is mondta akkor soha nem ertel aemmit csak hasznalgatott. Nem az insta nezegetese a problema hanem az hogy o teged nem akar es ezt te mindenki masra fogod pedig o oszinten kijelentette mit gondol.

2023. jan. 24. 10:54
 22/66 anonim ***** válasza:
85%

21. Nehogy már a nő hibája legyen hogy elhitette egy here, hogy kapcsolatot akar.

Használgassa az édes anyját vagy egy r*bancot a sarokról!

Ja, hogy amúgy nem kell az ilyen senkinek? Incelke..

2023. jan. 24. 10:57
 23/66 A kérdező kommentje:
Kedves 21-s amikor ismerkedtünk azt mondta komoly kapcsolatot szeretne, oda is költöztetett magához. A múltjáról sokat nem beszélt mindig azt mondta az nem fontos, nem volt sok barátnője. Egyik rokonától tudtam meg hogy 2-3 havonta váltogatta a csajokat, együtt élni sem tudott egyikkel sem mert nem akart alkalmazkodni és a nőket az első vitánál kirúgta. Ezt én már akkor tudtam meg amikor elkezdtem már kötődni. A szexre mindig azt mondta neki nincs annyi igénye. Az "elmúlt a varázs" azt jelenti megunt?
2023. jan. 24. 11:11
 24/66 A kérdező kommentje:
Illetve most hogy visszaemlékszem ismerkedéskor azt mondta csak azért regisztrált hátha beesik valami nem akart kapcsolatot de velem kivételt tesz..és utána úgy is viselkedett.
2023. jan. 24. 11:18
 25/66 anonim ***** válasza:
94%
Kapcsolatban élek lassan 3 éve. Hát nekem soha nincs igényem arra hogy istán vagy bárhol alulöltözött nőket nézegessek.barátnóm mindent megad n3kem és forditva is. Szerintem ha az ember jol érzi magát a kapcsolatba nincs ilyenre szüksége
2023. jan. 24. 11:20
 26/66 anonim ***** válasza:
63%

5. “ Az gaz, hogy mindig neked kell kezdemenyezned.” Erről a nőket is tessék ám majd tájékoztatni ha olyan kérdés lessz.

A kérdéshez: Hagyd el!! Mi a tosznak vagy még vele?

2023. jan. 24. 12:10
 27/66 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem pedig de, a kerdezo a hibas. Eleve nem kezdek olyan emberrel aki azt mondja hogy csak varta hogy valami beessen, de azert engem elfogad. Ha itt feltunt volna hogy igazabol nem akar semmit, de ha itt nem is akkor a cselekedeteibol kellett volna latni,hogy azok az igert szavaihoz kepest semmik.

Vegulis csak egy telt el, megprobaltad, nem mukodik. Keress olyat aki tesz is erted es nem csak szavakkal etet.

2023. jan. 24. 12:22
 28/66 anonim ***** válasza:
68%

27. Lol, a kapcsolat elején mindenki belead mindent. Utána válik el, mennyire lesz komoly.

Te milyen teszt elé állítanád a másikat? Olyan okos vagy.. 🤗

2023. jan. 24. 12:30
 29/66 anonim ***** válasza:
81%

"Egyik rokonától tudtam meg hogy 2-3 havonta váltogatta a csajokat, együtt élni sem tudott egyikkel sem mert nem akart alkalmazkodni és a nőket az első vitánál kirúgta."

Egy jó szado szex után, ahol szétkínzom, úgy dobnám ki ezt a rongy hímr.bancot, hogy abba bele is hal

2023. jan. 24. 12:44
 30/66 anonim ***** válasza:
87%

Nos, en nem tesztelgetek senkit sem, de oda figyelek arra amit mond es tesz. Nem is lesznek pillangok a hasamban par kedves sor hallatan.

Tehat ha nekem ezt mondja hogy o igazabol nem akar kapcsolatot es en tudom hogy en viszont igen, akkor nem vesztegeten az idomet. Valamint az ido valaszt ad arra,hogy erdemes e vele kezdeni vagy sem.

Ha nem nyujt semmit vagy azt erzem hogy nem vesz elegge komolyan, nem haladunk semerre akkor nem kezdek vele.

De azert eleg nagy kulonbseg van egy szerelmes ferfi es egy “jo leszel amig nincs mas” tipusu ferfi kozott.

Pl az egyik minden pillanatat velem toltene, kedvembe jar, elkiser, elem jon, foglalkozik a problemaimmal, orul a boldogsagomnak es tamogat mindenben, egyszeruen csak maga ele helyez engem.

Viszont aki nem szeret az maximum szavakkal igerget es talan meg magahoz is koltoztet de nem haladunk sehova, mindig csak a majd es a majd,de valahogy soha nem jon el az a majd.

De az elso es legnagyobb “okossag” sajat magam fele, hogy nem koltozok olyan ember lakasaba, nem jovok ossze olyan emberrel es nem kezdek el remenykedve kapaszkodni egy olyan emberbe, aki nem hozta meg azt a minimumot sem amit elvarok.

Ha neked ez nagy okoskodasnak tunik hat legyen,de en szerencsemre nem ulok ketsegek kozepette egy olyan ember miatt akinek meg csak fele annyit sem erek mint o nekem.

2023. jan. 24. 12:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!